Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kauppa » Tornion Panimolle 10 vuoden vuokrasopimus

Sangen Oy

Tornion Panimolle 10 vuoden vuokrasopimus

Tiedote.
Julkaistu: 29.04.2016 klo 09:17
Julkaisija: Sangen Oy

Tornion Panimolle 10 vuoden vuokrasopimus

Tammikuussa esisopimuksen solmineet Sangen Oy ja panimoalueen omistava Arctic Property Oy ovat allekirjoittaneet 10 vuoden vuokrasopimuksen 1000 m2 vuokraamisesta entisistä Lapin Kullan tiloista Tornion keskustassa.

Sangen Oy:n hallituksen puheenjohtajan Mikko Ahokkaan mukaan pitkä vuokrasopimus mahdollistaa panimotoiminnan pitkäjänteisen kehittämisen. Vuokrasopimus sisältää myös optioita laajennuksiin. ”Kaiken kaikkiaan panimolle varatut tilat mahdollistavat kapasiteetin kasvattamisen aina 10 miljoonaan litraan saakka”, Ahokas kaavailee.

Panimon tiloja on jo alettu kunnostaa nopealla aikataululla. Tavoitteena on saada tuotantolaitteisto toimintakuntoon vielä kesän aikana. ”Tuotannon aloittamisen tiellä on vielä jonkin verran byrokratiaa, mutta olemme luottavaisia, että saamme tuotannon pian käyntiin”, Ahokas vakuuttaa.

Panimotoiminta alkoi Tornionjoen rannalla jo vuonna 1873, joten olutperinteen jatkamisella samalla paikalla on myös kulttuurihistoriallista arvoa. Entinen panimoalue on valtava kokonaisuus, josta Arctic Property Oy rakentaa Elämystehdas Lappari-nimeä kantavaa monitoimikeskusta. ”Kesästä alkaen Lappari tarjoaa aktiviteetteja, tapahtumia ja elämyksiä kaikenikäisille. Panimo täydentää kokonaisuutta erinomaisesti”, Arctic Property Oy:n toimitusjohtaja Veli-Matti Mykkälä iloitsee.

Sangen Oy:lla on käynnissä osakeanti Tornion Panimon perustamiseksi.

 

Lisätietoja:

Mikko Ahokas, Sangen Oy, 040 502 5249

Kaj Kostiander, Arctic Property Oy, 0400 419 902

Sangen Oy on oululainen v. 2015 perustettu yritys, joka valmistaa ja valmistuttaa alkoholipitoisia juomia, pääasiassa suomalaisista puhtaista raaka-aineista. Toiminnan ytimenä on tuotekehityslaboratorio. Sangen Oy on myös Tornion Panimon pääomistaja ja aloittanut investoinnin kohteena olevalle panimolle erillisen osakeannin osoitteessa www.sangen.fi/anti.

 

Arctic Property Oy on torniolainen yritys, joka omistaa entisen Lapin Kullan panimon maa-alueineen Tornion keskustassa. 

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs