Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kauppa » TOK myy Ravintola Teinin ja Bremer Bar & Kitchenin liiketoiminnan

Turun Osuuskauppa

TOK myy Ravintola Teinin ja Bremer Bar & Kitchenin liiketoiminnan

Tiedote.
Julkaistu: 29.11.2012 klo 08:11
Julkaisija: Turun Osuuskauppa

Turun Osuuskauppa on päättänyt myydä Ravintola Teinin ja Bremer Bar & Kitchenin liiketoiminnan naantalilaiselle Sunre Oy:lle 31.1.2013. Sunre Oy jatkaa tiloissa ravintolatoimintaa.

- Olemme päättäneet luopua Ravintola Teinin ja Bremer Bar Kitchenin liiketoiminnasta, sillä se ei kuulu TOK:n liikepaikkastrategian ytimeen. Tavoitteenamme on keskittyä sellaisille liikepaikoille, joissa asiakasomistajammekin luonnostaan liikkuvat. Käytännössä se tarkoittaa kaupunkien ydinkeskustoja ja kauppakeskuksia, toteaa TOK:n matkailu- ja ravitsemiskaupasta vastaava toimialajohtaja Mikko Eskelinen.

Ravintola Teini ja Bremer Bar & Kitchen työllistävät tällä hetkellä 14 henkilöä, joista 13 siirtyy ns. vanhoina työntekijöinä Sunre Oy:n palvelukseen. Ravintolapäällikkö jää TOK:n palvelukseen, sillä hän toimii tulosvastuullisena esimiehenä myös kahdessa muussa TOK:n ravintolassa.

Sunre Oy:n ravintoloitsija Charlotte Pernellillä on liiketoimintaa entuudestaan Naantalissa Aurinko Golfin yhteydessä.

- Juseliuksen talossa sijaitsevan Ravintola Teinin ja Bremer Bar & Kitchenin toiminta jatkuu niin kuin aikaisemmin. Tulemme panostamaan hyvään ruokaan ja ystävälliseen palveluun. Yhdessä henkilökunnan kanssa teemme kaikkemme, että asiakkaat viihtyvät ravintoloissamme. Kevään aikana on odotettavissa joitakin uudistuksia. Aukiolot säilyvät ennallaan, avaamme 1.2.2013 klo 11.00. Tervetuloa uudet ja vanhat asiakkaat, Charlotte Pernell toivottaa.

 

 

Lisätietoja:

Turun Osuuskauppa, toimialajohtaja Mikko Eskelinen, puh. 010 764 5007
Sunre Oy, Charlotte Pernell, puh 040 503 6335

 

 

 

 

TOK on yli 127 000 varsinaissuomalaisen talouden omistama osuuskauppa. Turun Osuuskauppa toimii päivittäis- ja erikoistavarakaupassa, liikennemyymälä-, matkailu- ja ravitsemis- sekä tavaratalokaupassa 21 kunnan alueella Varsinais-Suomessa. Sen tehtävänä on tuottaa palveluja ja etuja asiakasomistajatalouksille.

***

Sunre Oy on perustettu 2005, toimimme tällä hetkellä Naantalissa Aurinkogolf kentän yhteydessä. Olemme vastanneet kentän klubiravintolasta vuodesta 2006. Klubiravintola on avoinna golfkauden aikana.

 

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs