Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kauppa » Tiimari ja Lastenklinikoiden Kummit tiivistävät yhteistyötään – Tiimarin myymälöistä tulee virallisia Kummi-kauppoja

Tiimari Retail Oy

Tiimari ja Lastenklinikoiden Kummit tiivistävät yhteistyötään – Tiimarin myymälöistä tulee virallisia Kummi-kauppoja

Tiedote.
Julkaistu: 23.05.2013 klo 18:15
Julkaisija: Tiimari Retail Oy

Tiimari on tehnyt menestyksekästä yhteistyötä Lastenklinikan Kummien kanssa jo useamman vuoden ajan. Yhteistyö tiivistyy entisestään - Tiimari ja Lastenklinikoiden Kummit ovat allekirjoittaneet laajan ja pitkäaikaisen yhteistyösopimuksen, joka kattaa Kummi-tuotteiden hankinnan ja myymisen.


Yhteistyösopimuksessa sovitaan Kummi-tuotteiden hankinnasta Tiimarin toimesta sekä myynnistä kaikissa Tiimarin myymälöissä Suomessa. Yhteistyön myötä kaikki Tiimarin myymälät saavat virallisen Kummi-kauppa –statuksen ja myymälöihin tullaan perustamaan oma Kummi-tuotevalikoima. Tuotteet suunnitellaan yhdessä Lastenklinikan Kummien kanssa ja valikoimaa on tarkoitus uudistaa ja laajentaa lähivuosien aikana. Ensimmäiset Tiimarin Kummi-tuotteet tulevat myyntiin loppuvuoden aikana.


Tiimari on ollut vuosina 2011 ja 2012 Lastenklinikoiden Kummien suurin yritystukija yli 160 000 euron vuosittaisella lahjoitussummalla. Lasten ja nuorten hyvinvointi on Tiimarille tärkeää ja yhteistyö Kummien kanssa toteuttaa Tiimarin arvoja parhaimmillaan. Yhteistyön laajentumisen myötä Tiimarin rooli Lastenklinikoiden Kummien tukijana tulee kasvamaan entisestään ja yhteinen tavoite onkin kasvattaa vuosittaista tukisummaa merkittävästi lähivuosien aikana.


Yhteistyön puitteissa Tiimari on myös aktiivisesti mukana Lastenklinikoiden Kummien järjestämissä tapahtumissa. Tiimari toimii pääyhteistyökumppanina 23.5.2013 järjestettävässä Elämän Kevät-konsertissa, jonka nimikkorannekkeita on myynnissä Tiimarin 40 suurimmassa myymälässä. Rannekkeiden tuotto lahjoitetaan uuden lastensairaalan rakentamiseen sekä nykyisen Lastenklinikan lasten syöpäosaston olojen parantamiseen.


Tiimari Oyj Abp


Lisätietoja:
toimitusjohtaja Niila Rajala, +358 (0)3 812911, niila.rajala@tiimari.fi

Liitetiedostot

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs