Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kauppa » Tiedon renessanssi -seminaari rakentaa siltaa tiedon ja teknologian välille

Tiedon renessanssi -seminaari rakentaa siltaa tiedon ja teknologian välille

Tiedote.
Julkaistu: 07.02.2011 klo 13:03
Julkaisija: Tietoasiantuntijat ry

Lehdistötiedote
7.2.2011

Tiedon renessanssi -seminaari rakentaa siltaa tiedon ja teknologian välille

Tietojohtamisen ammattilaiset vuorineuvos Kari Neilimon johdolla kokoontuvat 9.2. Helsinkiin rakentamaan siltaa tiedon ja teknologian välille. Tiedon renessanssi -seminaarissa etsitään vastauksia siihen, miten menestyvä organisaatio rakentaa tiedosta kilpailuvalttinsa.

Tietojohtamisesta puhutaan paljon, mutta käytännössä tiedon hyödyntäminen on lapsen kengissä suomalaisissa organisaatioissa. Tyypillinen sudenkuoppa on se, että tieto mielletään liian kapea-alaisesti vain tietojärjestelmien kautta. Tietotekniikan ansiosta tietoa on saatavissa runsaammin kuin koskaan, mutta pelkkä teknologian ymmärrys ei riitä, jotta tieto kääntyy tuloksiksi.

Tiedon renessanssi -seminaari avaa keskustelun tietotekniikan, liiketoimintojen, henkilöstöhallinnon, talouden, viestinnän, myynnin ja markkinoinnin kesken. Yhteisiä näkemyksiä ja ratkaisuja tarvitaan, jotta pirstaloitunut tieto saadaan ohjattua hyötykäyttöön.

Seminaarin puhujakaarti koostuu kokeneista liike-elämän ja tietojohtamisen asiantuntijoista. Keynote-puhujana toimii vuorineuvos Kari Neilimo, joka pohtii yrityksen ylimmän johdon näkökulmaa tietojohtamiseen sekä tiedon merkitystä menestysstrategian rakentamisessa.

Tilaisuuden puheenjohtajana toimii M-Brain Oy:n toimitusjohtaja Marjukka Nyberg.

Lisätietoa:
Pirjo Kainu, Tietoasiantuntijat ry, puh. 050 572 2779, pirjo.kainu[a]tietoasiantuntijat.fi
Tiedon renessanssi -seminaari 9.2.2010 klo 8-17, Crowne Plaza, Helsinki

Tietoasiantuntijat ry on tietotyön yhteiskunnallinen vaikuttaja, joka kokoaa yhteen tiedon tuottajat, tiedon välittäjät ja uuden tiedon luojat. Se toimii yksilöjäsentensä ammatillisen uudistumisen ja verkostoitumisen edistämiseksi sekä yhteisöjäsentensä tietoammattien ja toimialan kehittämiseksi. www.tietoasiantuntijat.fi


Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs