Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kauppa » Tiedoksi toimituksille: SodaStream sulkee Länsirannalla sijaitsevan tehtaansa

SodaStream

Tiedoksi toimituksille: SodaStream sulkee Länsirannalla sijaitsevan tehtaansa

Tiedote.
Julkaistu: 29.10.2014 klo 14:32
Julkaisija: SodaStream

Hiilihapotuslaitteita ja virvoitusjuomatiivisteitä valmistava SodaStream on tehnyt päätöksen Länsirannalla sijaitsevan tehtaansa sulkemisesta. Tehdas suljetaan asteittain vuoden 2015 aikana. SodaStream keskittää tuotantoaan uudelle Etelä-Israelissa Lehavimissa sijaitsevalle tehtaalle.

Lehavimin uusi tehdas on toiminut toukokuusta 2014. SodaStreamin tavoitteena on keskittää tuotantoaan kyseiselle tehtaalle. Länsirannan tehtaan ohella Israelissa sijaitsevan Alon Tavorin tehtaan ja SodaStreamin alihankkijoiden toimintoja siirretään Lehavimiin. Kaikille Länsirannan ja Alon Tavorin tehtaan työntekijöille tarjotaan työtä uudessa tehtaassa.

Lehavimin tehtaasta tulee SodaStreamin suurin tehdas. Moderni tehdas vastaa SodaStreamin tuotantokapasiteetin kasvuun: Vuonna 2007 SodaStream myi globaalisti 600 000 hiilihapotuslaitetta. Viime vuonna laitteita myytiin yli 4 miljoonaa kappaletta.

Suomessa ja muissa Pohjoismaissa myytäviä SodaStream-tuotteita ei valmisteta Länsirannan tehtaalla.

 

Lisätietoja:

SodaStream, Suomen maajohtaja Thea Forstén
0500 687768, thea.forsten@sodastream.fi

SodaStream, Pohjoismaiden ja Baltian johtaja David Solomon

040 501 3363, david.solomon@sodastream.fi

 

SodaStream on 45 maassa toimiva virvoitusjuoma-alan yritys, joka valmistaa ja markkinoi hiilihapotuslaitteita ja virvoitusjuomien valmistamiseen tarkoitettuja virvoitusjuomatiivisteitä. SodaStream on alansa globaali markkinajohtaja. SodaStreamin hiilihapotuslaitteita on 500 000 suomalaisessa kotitaloudessa. SodaStreamilla on yli 900 jälleenmyyjää Suomessa, ja juomavalikoimaan kuuluu yli 60 erilaista virvoitusjuomaa ja makuvettä. Yhtiön osake on noteerattu New Yorkin pörssissä.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs