Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kauppa » Teknologiatukkuri Exclusive Networks Group ylitti tavoitteensa vuoden 2012 ensimmäisellä puoliskolla

Teknologiatukkuri Exclusive Networks Group ylitti tavoitteensa vuoden 2012 ensimmäisellä puoliskolla

Tiedote.
Julkaistu: 02.10.2012 klo 09:00
Julkaisija: OSG Viestintä Oy

Menestyksen salaisuus on uudenlainen SuperVAD-jakelumalli.

PARIISI, 1. lokakuuta – Exclusive Networks Group on kovaa vauhtia saavuttamassa vuoden 2012 tavoitteensa. Ensimmäiset puoli vuotta ovat sujuneet hienosti, vaikka yhtiössä on kuluneen vuoden aikana tapahtunut paljon muutoksia. Niihin kuluvat esimerkiksi yritysostot Saksassa ja Isossa-Britanniassa sekä useiden uusien päämiesten tulo mukaan toimintaan. Lisäksi Euroopan taloudellinen kriisi luo omat haasteensa alalle.

Konsernin takomat luvut ensimmäisen puolen vuoden jälkeen ovat huikeita. Exclusive Networks Groupin liikevaihto kasvoi 35 prosenttia vastaavaan ajanjaksoon nähden. Myös yhtiön saavuttamat marginaalit ovat edelleen vahvat ja edellä viime vuotta, vaikka valuuttakurssien vaihtelut ja haastava markkinatilanne tuovatkin painetta.

Yhtiö on tehnyt vahvan suorituksen turvallisuusliiketoiminnassa: suuret palvelinkeskushankkeet toivat kasvua myös infrastruktuuri- ja tallennusliiketoiminnoille.

– Teemme hyvää tulosta, vaikka esimerkiksi Etelä-Euroopan taloustilanne on huono. Erotumme eduksemme, sillä monien muiden jakelijoiden Q2-tulos oli samalta jaksolta jopa 25 prosenttia vähemmän kuin viime vuonna, kertoo Exclusive Networks Groupin pääjohtaja Olivier Breittmayer.

Hän nimeää hyvän tuloksen yhdeksi syyksi myös onnistuneet yritysostot. Aiemmin samana vuonna konserni osti TLK Distribution GmbH:n Saksasta ja VADitionin Britanniasta.

– Molempien alueiden liiketoiminta on ylittänyt kaikki odotuksemme. Olemme myös kasvaneet nopeasti sekä Benelux-maissa että Pohjoismaissa. Kasvu on kertynyt vähitellen, eikä se ole pelkästään seurausta onnistuneista yritysostoista. SuperVAD-jakelumallimme kokoaa yhteen innovatiivisia teknologiapäämiehiä ja kumppaneita, joita kiinnostavat älykkäät, uudenlaiset ja kustannuksia säästävät ratkaisut.

TLK:n ja VADitionin lisäksi Exclusive Networks Groupin joukkoon ovat liittyneet useat muut päämiehet, kuten LogRhythm ja Arbor Networks. Ne hyötyvät yhtiön jakelumallista, jonka vahvuudet kiteytyvät lauseessa ‘One contact: Many connections’.

###

 

 

 

Exclusive Networks Group

Exclusive Networks Group tuo kasvuvaiheessa olevat globaalit teknologiayritykset Euroopan markkinoille hyödyntäen ainutlaatuista SuperVAD-jakelumalliaan. Se on erikoistunut edustamaan verkko-, infrastruktuuri-, turvallisuus- ja tallennusratkaisuja tarjoavia teknologiayrityksiä. Yhtiöllä on noin 5 000 jälleenmyyjää.

Yhtiö koostuu yhtenäisesti ohjatusta ryhmästä kansallisesti toimivia, riippumattomia ja yrittäjävetoisia bisnesyksiköitä. Se tunnetaan innovatiivisten ja uusien teknologioiden tuomisesta Euroopan markkinoille. Vuonna 2003 perustettu, nopeasti kasvanut yhtiö tukee yhteistyökumppaneitaan tarjoamalla heille muun muassa konsultointi-, markkinointi-, myynti- ja koulutuspalveluita sekä teknistä tukea.

Exclusive Networks Groupin pääkonttori on Ranskassa, ja se toimii 14 maassa, mukaan lukien Englanti, Saksa, Italia, Itävalta, Hollanti, Belgia, Espanja, Portugali, Ruotsi, Norja ja Suomi. Yhtiöllä on toimintaa myös ranskankielisessä Afrikassa.

Yhteystiedot:

Mark Waite/David Evans

Cohesive Communications

exclusive_networks_group@cohesive.uk.com                                   

+44 1291 626200

Liitetiedostot

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs