Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kauppa » Tärkeä turvallisuustiedote lastenhuoneen IKEA SMILA -seinävalaisimesta

 IKEA Oy

Tärkeä turvallisuustiedote lastenhuoneen IKEA SMILA -seinävalaisimesta

Tiedote.
Julkaistu: 11.12.2013 klo 09:00
Julkaisija: IKEA Oy

IKEA pyytää SMILA-seinävalaisimen ostaneita tarkistamaan välittömästi, että valaisin ja sen johto ovat aina lapsen ulottumattomissa, myös lapsen ollessa pinnasängyssä, ja että valaisimen johto on kiinnitetty seinään.

Vapaasti roikkuva johto voi aiheuttaa kuristumisvaaran vauvoille ja pikkulapsille.

IKEA on saanut tiedon onnettomuudesta, jossa pinnasängyssä ollut vauva kuristui takerruttuaan SMILA-seinävalaisimen johtoon.

SMILA-valaisimen ostaneita pyydetään ottamaan yhteyttä joko IKEA-tavaratalon Vaihto- & palautuspisteeseen tai IKEA-asiakaspalveluun, puh. (09) 3482 9400, maksuttoman täydennyspakkauksen saamiseksi. Pakkaus sisältää varoitusmerkin, turvallisuustietoa ja tarrakiinnikkeet valaisimen johdon kiinnittämiseksi seinään.

IKEA muistuttaa, että mikä tahansa tuote, jossa on pitkä johto tai naru, esim. rullaverho tai kaihdin, voi aiheuttaa kuristumisvaaran. Pitkät johdot ja narut on aina pidettävä pienten lasten ulottumattomissa.

IKEA pahoittelee tapauksesta mahdollisesti aiheutuvaa vaivaa.

Lisätietoja IKEA Oy, Viestintä, 0404517856 tai pr.finland@ikea.com

 

Liitetiedostot

IKEA

Ingvar Kampradin 1943 perustama IKEA tarjoaa laajan valikoiman hyvin suunniteltuja kodinsisustustuotteita niin edulliseen hintaan, että mahdollisimman monella on varaa niihin. Yrityksen tavoitteena on tarjota parempi arki meille tavallisille ihmisille. Tällä hetkellä 41 maassa toimii yhteensä 342 IKEA-tavarataloa, joista 300 on IKEA-konsernin omistuksessa. Viime vuonna IKEA-tavarataloissa vieraili 776 miljoonaa kävijää, ja IKEA työllistää maailmanlaajuisesti 154 000 työntekijää.  Suomessa on viisi IKEA-tavarataloa: Espoossa, Vantaalla, Raisiossa, Tampereella ja Kuopiossa. IKEA Oy on valittu vuosina 2011, 2012 ja 2013 Suomen parhaaksi työpaikaksi Great Place to Work -listauksessa.  www.IKEA.fi

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs