Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kauppa » Tänä kesänä lyödään läskiksi!

Tänä kesänä lyödään läskiksi!

Tiedote.
Julkaistu: 11.04.2016 klo 13:15
Julkaisija: Helkama Velox

Tulevana kesänä ajellaan leveästi, kun uusi Fat-jopo kurvaa markkinoille. Uusi katu-uskottava läskipyörä on luotettava kaveri niin asfalttiseikkailussa kuin mutaisella metsäreitilläkin.

Jopo-perhe saa kuluvana keväänä uuden jäsenen rotevasta Fat-joposta. Katseet kääntävässä mustassa läskipyörässä on tuhdit 26-tuumaiset renkaat, jotka pitävät pyörän pystyssä vaikka muhkuraisella metsäpolulla. Rento ajoasento sopii niin kaupunkikruisailuun kuin vauhdikkaampaankin menoon. Katu- ja maastofillaroijan tyylin kruunaa tavallista jopoa ronskimpi muotoilu sekä levyjarrut ja jopolle epätyypilliset 8 vaihdetta.

– Fat-pyörät olivat kovassa nosteessa jo viime vuonna. Polkupyörän ”katumaasturiversiota”  suosivat etenkin miespuoliset pyöräilijät. Uusi Fat-jopo onkin suunnattu etenkin pojille ja nuorille miehille, jotka kaipaavat pyörältään monipuolisuutta. Fat-jopolla taittuvat hyvin koulumatkat, mutta se ei petä mudassa tai loskassakaan – sekä sopii hyvin myös talvipyöräilyyn, kertoo Helkaman toimitusjohtaja Jari Elamo

Fättipyöriä  on saatavana useassa hintaluokassa  aina muutamiin tuhansiin euroihin saakka.  Fat-jopon ovh on 799€, mikä on varsin hyvä hinta-laatusuhde.

– Fat-jopon kauppa on lähtenyt hyvin liikkeelle: valtaosa pyöristä on jo myyty, iloitsee Elamo. 

Myös  jopo3-mallit ovat uudistuneet. Kolmivaihteinen jopo3-malli on nyt saatavana jopo50-juhlamallista tutulla retrohenkisellä rungolla, joka uhkuu vanhan 60- ja 70-lukujen peltirunkoisen jopon  Kaikki jopot valmistetaan Suomessa, Helkaman tehtaalla Hangossa.

Lisätiedot

Helkama Velox Oy,

toimitusjohtaja Jari Elamo

p. 040 767 2538,

jari.elamo@helkamavelox.fi

 

OS/G Viestintä

Pirkko Soininen

p. 0207 806 839

pirkko.soininen@osg.fi

 

Fat-jopo

Runkokorkeus 46 cm, ajajan vähimmäispituus 142 cm. Tektron mekaaniset levyjarrut, Shimano Acera 8 vaihdetta, Kendan Juggernaut-renkaat. Tehty Suomessa.

Liitetiedostot

 Helkama Emotor on suomalainen perheyrityskonserni, jonka konserniliikevaihto vuonna 2015 oli 72,8 miljoonaa euroa ja henkilökunnan määrä 356. Konsernin yhtiöihin kuuluvat Helkama Velox Oy, Suomen Polkupyörätukku Oy, Helkama Bica Oy sekä tämän tytäryhtiö Helkama Bica (Shanghai) Co.,Ltd. Helkama Bica valmistaa laiva- ja teollisuuskaapeleita Kaarinan ja Hangon tehtaillaan. Sen liikevaihto on 40,7 miljoonaa euroa. Laivakaapeleita valmistavalle Helkama Bica Shanghaille liikevaihtoa kertyi 8,9 miljoonaa euroa. Polkupyöriä valmistavan, maahantuovan ja markkinoivan Helkama Veloxin tehdas sijaitsee Hangossa ja yrityksen liikevaihto on 14,0 miljoonaa euroa. Suomen Polkupyörätukku on 9,4 miljoonan euron liikevaihdollaan Suomen suurin polkupyörien vähittäismyyntiketju. Helkaman polkupyöräliiketoiminnan polkupyöräbrändejä ovat Helkama, -jopo-, Merida, Insera ja KTM.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs