Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kauppa » Tampereen Lielahden posti 33400 muuttaa 26.4.2017 Lielahden Prismaan

Posti Group

Tampereen Lielahden posti 33400 muuttaa 26.4.2017 Lielahden Prismaan

Tiedote.
Julkaistu: 28.09.2016 klo 15:00
Julkaisija: Posti Group

Posti uudistaa palvelupisteverkostoaan ja siirtää postipalvelut osasta Postin omia myymälöitä kumppaniyritysten palvelupisteisiin. Paikkakunnilla tarjotaan muutosten myötä samat postipalvelut kuin aiemmin pitkin aukioloajoin ja hyvillä sijainneilla. Uudistuksella parannetaan palvelujen saatavuutta.

Tampereen Lielahden posti 33400 muuttaa ensi vuonna 26.4.2017 Lielahden Prisman yhteyteen (os. Turvesuonkatu 2), tällöin postipalveluja saa Prismasta klo 10 alkaen. Posti palvelee Prismassa laajoin aukioloajoin viikon jokaisena päivänä: ma-la 8–22 ja su 10–21.

Postin oma myymälä samassa osoitteessa tarjoaa postipalvelut normaalisti muuttopäivään asti arkipäivisin klo 9-19. Alueen asiakkaita tiedotetaan lähempänä muutoksia kotiin lähetettävällä kirjeellä.

Lielahden alueella toimii lisäksi Postin pakettiautomaatit sekä Prismassa että K-citymarketissa. Pakettien noutaminen ja lähettäminen on pakettiautomaatilla erityisen helppoa ja nopeaa.

Joustavaa asiointia asiakkaiden tarpeisiin

Postin verkostoon kuuluu kaiken kaikkiaan yli 1 400 palvelupistettä. Vastaanottaja voi ohjata verkkokauppaostoksiaan itselleen sopivimpaan noutopaikkaan Postin verkkopalvelussa tai mobiilisovelluksella. Postin lähettämisen verkkopalvelussa voi puolestaan maksaa paketin postimaksun valmiiksi. Palvelu antaa Helposti-koodin, jolla paketin voi viedä jonottamatta mihin tahansa Postin palvelupisteeseen: www.posti.fi/lahettaminen

Posti lisää palvelupisteiden kokonaismäärää lähivuosina sadalla uudella palvelupisteellä. Posteista 90 % toimii jo kumppaniyrityksissä. Palvelupisteverkoston kehittämisellä vastataan asiakkaiden muuttuneisiin asiointitottumuksiin ja verkkokaupan kasvuun helpottamalla pakettien noutoa postien laajoilla aukioloajoilla ja erilaisilla palveluvaihtoehdoilla, kuten pakettiautomaateilla ja noutopisteillä. Postin noutopiste tarjoaa yleisimmin käytetyt postipalvelut, ja niihin ohjautuvat lähialueen noudettavat postilähetykset.

Kaikkien Postin palvelupisteiden sijainnit ja aukioloajat löytyvät osoitteesta www.posti.fi/postit

Tiedote palvelupistemuutoksesta 16.6.2015

 

Lisätietoja medialle:

Postin MediaDesk, puh. 020 452 3366 (arkisin klo 9–16.30)

 

Posti Group on ensisijainen valintasi postin, logistiikan ja verkkokaupan palveluissa. Huolehdimme kaupankäynnin ja arjen sujuvuudesta yhdeksässä maassa. Liikevaihtomme vuonna 2015 oli 1 650 miljoonaa euroa. Palvelemme asiakkaitamme Suomessa Posti-nimellä ja muissa maissa Itella-nimellä noin 22 000 ammattilaisen voimin. Kaikki palvelumme Suomessa ovat hiilineutraaleja. www.posti.com.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs