Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kauppa » Suomalaiset pk-yritysjohtajat uskovat kasvuun

Buffalo Technology

Suomalaiset pk-yritysjohtajat uskovat kasvuun

Tiedote.
Julkaistu: 11.12.2013 klo 10:15
Julkaisija: Buffalo Technology

Suomalaisten pk-yritysten johtajat ja yrittäjät uskovat yrityksensä kasvavan seuraavan kolmen vuoden aikana.

11. joulukuuta 2013: Tallennusratkaisuihin ja verkkotuotteisiin erikoistuneen Buffalo Technologyn teettämän kyselyn mukaan suomalaisten pk-yritysten johtajat ja yrittäjät katsovat luottavaisina tulevaisuuteen. Kyselyyn vastanneista johtajista ja yrittäjistä 62,7 prosenttia uskoo yrityksensä kasvavan kolmen seuraavan vuoden aikana.

Kasvavan liiketoiminnan myötä myös yritysten tiedon tallennustarpeet kasvavat. Jopa 80 prosenttia vastaajista kertoo yrityksensä tallennustarpeen kasvaneen viimeisen kolmen vuoden aikana. Vain 3,6 prosenttia vastaajista ei usko, että tallennustilan tarve kasvaa seuraavien kolmen vuoden aikana.

 

Pk-yritysjohtajat käyttävät samoja laitteita töissä ja kotona

Omien laitteiden käyttö työpaikoilla tuo uusia vaatimuksia myös työpaikkojen tallennustarpeisiin. Kaksi kolmesta (65,7 %) vastaajasta kertoi käyttävänsä samoja laitteita sekä töissä että kotona. Johtajista ja yrittäjistä samoja laitteita käytti jopa 86,5 prosenttia.

Pk-yritysjohtajat ja yrittäjät ovat myös muita työntekijöitä ahkerampia tallentamaan työtiedostoja ja vapaa-ajan sisältöjä samoille laitteille. Heistä näin teki 80 prosenttia, kun kaikista vastaajista vain 62,6 prosenttia.

Nykyaikana työ on liikkuvaa ja työntekijöille on tärkeää päästä käsiksi yrityksen tiedostoihin helposti mistä vain. Jopa 56 prosenttia vastaajista kuitenkin kertoi, ettei pääse käsiksi yritystietoon kaikilla käyttämillään laitteilla. Vastaajista 70,7 prosenttia haluaisi päästä.

Buffalo Technologyn tekemään kyselyyn otti osaa 149 suomalaista pk-yritysten työntekijää. Näistä 75 oli yrittäjiä ja johtajia. Kyselyn toteutti OS/G Viestintä.Lehdistöasiat:
buffalopr@osg.fi
OS/G Viestintä, Simo Arvo,
+358 40 132 5682,
simo.arvo@osg.fi
Buffalo Technology Suomi Facebook
www.buffalotech.com

Liitetiedostot

Buffalo Technology

Buffalo on maailmanlaajuinen innovatiivisten kodin ja pienyritysten langattomien verkkotuotteiden sekä tallennus- ja multimediaratkaisujen valmistaja. Yhtiö on Japanin suurin kaikkien PC-lisälaitteiden valmistaja ja maailmanlaajuisesti suurin NAS-kuluttajatuotteiden valmistaja vuosina 2005, 2006, 2007, 2008, 2009 ja 2010 (In-Stat).

Yhtiön tallennusratkaisut vastaavat sekä yksittäisen käyttäjän että yritysten tarpeisiin edullisten NAS-verkkotallennuslaitteiden, ulkoisten massamuistien, multimediatoistimien ja langattomien reitittimien tuotevalikoimalla. Yhdessä ne tarjoavat täydellisen ja integroidun ratkaisun toimistoihin ja digitaalisiin koteihin.

Buffalon tuotevalikoimaan kuuluvat yrityskäyttöön suunnitellut TeraStation- ja kotikäyttöön tarkoitetut LinkStation-verkkotallennusratkaisut. LinkStation-verkkotallennusratkaisut auttavat käyttäjää helposti keskittämään tiedostojen, valokuvien ja musiikin säilyttämisen. AirStation on helppokäyttöinen yritysten ja kotien käyttöön suunniteltu korkeatehoisten langattomien verkkoratkaisujen tuotesarja. Markkinoiden kehittynein AOSS™ (AirStation One-Touch Secure System) -teknologia auttaa käyttäjiä rakentamaan langattomat verkkonsa helposti ja turvallisesti nappia painamalla.

Buffalon maailmanlaajuiset yhteistyökumppanit, kuten Intel, Broadcom, Nintendo ja Microsoft, ovat mahdollistaneet uusien teknologioiden kehittämisen käytännöllisiksi kodin ja yritysten työkaluiksi. Buffalo Technologyn pääkonttori on Japanissa ja sillä on konttoreita Englannissa,Ranskassa, Hollannissa, Saksassa, Yhdysvalloissa ja Taiwanissa. Lisätietoja: www.buffalotech.com

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs