Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kauppa » Sokos Myllyn liiketoiminta jatkuu ja kehittyy

Turun Osuuskauppa

Sokos Myllyn liiketoiminta jatkuu ja kehittyy

Tiedote.
Julkaistu: 08.11.2013 klo 14:01
Julkaisija: Turun Osuuskauppa

Sokos Myllyn yt-neuvottelut koskien toiminnan supistamista tai liiketoiminnasta luopumista ovat päättyneet. Sokos Myllyn liiketoiminta jatkuu ja sitä kehitetään uuden Sokos-kauppakeskuskonseptin mukaiseksi. 

- On hienoa, että Sokoksen toiminta jatkuu ja asiakkaamme saavat edelleen Kauppakeskus Myllyn Sokoksesta laadukkaita tuotteita ja palveluja. Jatkossakin Sokos Myllyn valikoimista löytyy pukeutumisen huippumerkkejä, laaja valikoima kosmetiikan tuotteita sekä Hyvä Olo -hoitolan palvelut. Sen sijaan kodin tuotealueesta luovutaan kokonaan. Samalla myyntipinta-ala pienenee noin 1 500 neliöön. Nykyisissä tiloissa toimitaan kesään 2014 asti ja syksyllä 2014 avataan uudistetun konseptin mukainen Sokos Mylly, kertoo TOK:n Sokoksista vastaava toimialajohtaja Mika Nupponen.

Toiminnan supistamisen ja uuden konseptin käyttöönoton arvioidaan tällä hetkellä johtavan korkeintaan 23 työsuhteen päättymiseen sekä joidenkin työsuhteiden osa-aikaistamiseen. Asia selviää lopullisesti maaliskuun 2014 loppuun mennessä. Niille, joiden työsuhteet Sokos Myllyssä päättyvät, tarjotaan muita tehtäviä TOK:ssa. Neuvottelujen alussa arvioitiin, että toiminnan supistaminen voi toteutuessaan johtaa korkeintaan 35 työsuhteen päättymiseen.

- Käyttötavarakaupan heikentyneen kysynnän  ja vähittäiskaupan murroksen vaikutuksesta Sokos Mylly ei ole saavuttanut sille asetettuja taloudellisia tavoitteita. Päätös toiminnan supistamisesta ei ollut meille helppo ja on todella valitettavaa, että päätöksen vaikutukset koskettavat ensisijaisesti henkilökuntaamme, Nupponen pahoittelee.

 

Lisätietoja:
Toimialajohtaja Mika Nupponen, p. 010 764 3301, mika.nupponen@sok.fi

TOK on yli 130 000 varsinaissuomalaisen talouden omistama osuuskauppa. Turun Osuuskauppa toimii päivittäis- ja erikoistavarakaupassa, liikennemyymälä-, matkailu- ja ravitsemis- sekä tavaratalokaupassa 21 kunnan alueella Varsinais-Suomessa. Sen tehtävänä on tuottaa palveluja ja etuja asiakasomistajatalouksille.

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs