Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kauppa » Sokos Lahti uudistui ja juhlii

Osuuskauppa Hämeenmaa

Sokos Lahti uudistui ja juhlii

Tiedote.
Julkaistu: 17.04.2012 klo 12:22
Julkaisija: Osuuskauppa Hämeenmaa

Sokos Lahden mittava uudistustyö on valmistunut. Viisivuotisen projektin aikana tavaratalon jokainen kerros on uudistettu täysin ja pinta-alaa saatu lisää. Viimeisimmässä vaiheessa uudistettiin miesten ja naisten muodin kerros. Investointi on ollut Hämeenmaalle merkittävä. Sen takana on halu osallistua Lahden keskustan palvelujen kehittämiseen.

 

- Uskomme, että Sokoksen uudistaminen vahvistaa koko Lahden keskustan kaupallista vetovoimaa. Investointi on Hämeenmaan viime vuosien merkittävimpiä, mikä osoittaa perinteisen tavaratalokaupan olevan Hämeenmaalle edelleen hyvin tärkeä toimiala. Sokos Lahti on lisäksi yksi suurimmista toimipaikoistamme. Sen palveluksessa on lähes 250 työntekijää, kertoo toimialajohtaja Risto Korkka Osuuskauppa Hämeenmaalta.

Koko tavaratalon uudistamiseen tähdännyt projekti aloitettiin vuonna 2007 naisten aluspukeutumisessa ja sportissa. - Vuonna 2008 oli vuorossa katutason uudistaminen sekä S-marketin laajennus. Myös lasten pukeutuminen ja Hyvä Olo -hoitola saivat tällöin uudet tilat. Vuonna 2009 oli kolmannen kerroksen remontin vuoro, ja viimeisimmässä vaiheessa uudistimme toisen kerroksen miesten ja naisten muodin täysin. Mittava projekti saatiin päätökseen pääsiäisen jälkeen, eli huhtikuussa 2012, kertoo ketjunjohtaja Mika Laakso.

Tavaratalolle uudistus on merkinnyt paitsi uutta ilmettä myös lisätiloja. - Kaikkiaan saimme uutta myymälätilaa 3 000 m², jolloin kokonaispinta-ala nousi 13 000 m²:iin. Ennen kaikkea tämä on kuitenkin merkinnyt palvelumme parantumista. Olemme voineet kehittää muodin merkkivalikoimaamme sekä panostaa asiakasviihtyvyyteen ja henkilökohtaiseen palveluun, Mika Laakso jatkaa.

Viikko 16 on uudistuneen Sokoksen juhlaviikko. Huipputarjousten lisäksi ohjelmaan kuuluu muun muassa esittelyjä. -  Keskiviikkona 18.4. tarjoamme 3. kerroksessa kakkukahvit. Sport-muodin alueen Grand Opening on puolestaan vuorossa perjantaina 20.4., Mika Laakso kertoo.

 

Lisätiedot:

Osuuskauppa Hämeenmaa, ketjunjohtaja Mika Laakso, puh. 050 463 3990
Osuuskauppa Hämeenmaa, toimialajohtaja Risto Korkka, puh. 0500 301 794

Hämeenmaa – yli 136 000 asiakkaansa omistama yritys Osuuskauppa Hämeenmaa toimii Kanta- ja Päijät-Hämeessä 22 kunnan alueella. Hämeenmaa on alueensa suurin yritys, joka tarjoaa asiakasomistajilleen edullisia ja luotettavia kauppapalveluja sekä antaa ostojen keskittämisestä Bonusta. Hämeenmaa käyttää tuloksensa verkostonsa kehittämiseen ja asiakasomistajapalvelujen parantamiseen.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs