Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kauppa » SOK avaa Prisman Tallinnan keskustaan

SOK

SOK avaa Prisman Tallinnan keskustaan

Tiedote.
Julkaistu: 23.04.2013 klo 11:00
Julkaisija: SOK

SOK:n tytäryhtiö AS Prisma Peremarket on solminut sopimuksen uuden Prisman avaamiseksi Tallinnan keskustaan, Hobujaama- ja Ahtri-katujen risteykseen sataman lähelle. Liikkeestä tulee kaksikerroksinen ja rakennukseen tulee myös bussiterminaali. Uudella liikkeellään Prisma Peremarket haluaa luoda Tallinnan keskustaan hintakilpailua. Liike on tarkoitus avata vuoden 2016 ensimmäisellä vuosipuoliskolla.

„Kyseessä tulee olemaan liike, joka luo kovaa kilpailua niin keskustan elintarvikeliikkeille kuin myös Kaubamajalle laajalla tuotevalikoimallaan ja huomattavasti edullisemmalla hintatasollaan,” sanoo Prisma Peremarketin toimitusjohtaja Janne Lihavainen.

Avattavan liikkeen kokonaispinta-alaksi on suunniteltu 16 000 neliömetriä. Liikkeen valikoimiin tulee kuulumaan noin 60 000 tuotetta. Liikkeestä tulee kaksikerroksinen ja rakennukseen tulee myös bussiterminaali. Myös risteilymatkustajia ajatellen liikkeen sijainti on erinomainen.

Liikkeen alustava avaamisaika on suunniteltu vuoden 2016 ensimmäiselle vuosipuoliskolle.

SOK:n tytäryhtiöitä Virossa ovat AS Prisma Peremarket ja AS Sokotel, joka hoitaa Tallinnassa Sokos Hotel Virun majoitus- ja ravitsemiskauppaa.

Lisätietoja:
Janne Lihavainen, toimitusjohtaja, AS Prisma Peremarket, +372 56 809 601, janne.lihavainen@sok.fi
Kadri Lainas, markkinointi- ja viestintäjohtaja, AS Prisma Peremarket, puh. +372 5645 0326, kadri.lainas@sok.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs