Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kauppa » SOK avaa kymmenennen Prisman Pietarissa

SOK

SOK avaa kymmenennen Prisman Pietarissa

Tiedote.
Julkaistu: 16.08.2012 klo 09:01
Julkaisija: SOK

SOK avaa Pietariin kymmenennen Prisman torstaina elokuun 16. päivä. Myymälä sijaitsee Frunzenskin kaupunginosassa Bukarestin ja Bela Kunin katujen risteyksessä Mezhdunarodni kauppa- ja viihdekeskuksessa. Keskukseen aukeaa loppuvuonna myös uusi metroasema.

– Uusi Prisma sijaitsee erittäin vilkkaan alueen keskellä tulevan metroaseman vieressä.  Lisäksi alueella on vähän ruokakauppoja, joten uskon vahvasti tämän yksikön menestykseen, toteaa SOK Retail Int. Oy:n toimitusjohtaja Vesa Punnonen.

Mezhdunarodni kauppa- ja viihdekeskuksen kokonaispinta-ala on 53 000 neliömetriä, josta Prismalla on hieman yli 2 000 neliömetriä. Prisman asiakkaiden käytössä on 540 katettua autopaikkaa.

– Etenemme Prisma-projekteissamme strategiamme mukaisesti. Avaamme Pietariin vielä neljä myymälää lisää tammikuun loppuun mennessä. Yhteensä Prismoja tulee olemaan Pietarin alueella noin 30, Punnonen kertoo.

Prisma-ketjun kilpailuetuja ovat Pietarin markkinoilla myymälöiden hyvät liikepaikat, hyvä hinta–laatusuhde, luotettavuus, laaja valikoima, tehokkuus ja ostamisen helppous.

– Tällä hetkellä meillä on Pietarissa jo yli 300 000 kanta-asiakasta, jotka käyttävät aktiivisesti ryhmämme palveluita myös Suomessa käydessään. Alkuinvestointien jälkeen tulemme myös tekemään Pietarissa merkittävää taloudellista tulosta, Punnonen toteaa.

Lisätiedot:
Toimitusjohtaja Vesa Punnonen, SOK Retail Int. Oy, vesa.punnonen@sok.fi, puh +358 10 76 82893, gsm +358 50 370 6471

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs