Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kauppa » SOK avaa 16. ja 17. Prisman Pietariin

SOK

SOK avaa 16. ja 17. Prisman Pietariin

Tiedote.
Julkaistu: 12.12.2013 klo 14:06
Julkaisija: SOK

SOK avaa Pietariin kaksi myymälää lisää. Perjantaina 13. joulukuuta aukeaa uusi Prisma Vasilin saarelle Pietarin historialliseen keskustaan ja 20. joulukuuta Primorskin alueelle Kommendantskiy prospektille.

­‒ Olen erittäin tyytyväinen siihen, että saimme mahdollisuuden avata Prismat näihin kohteisiin. Kummankin Prisman asiakaspotentiaali on valtava. Vasilin saarella asuu yli 200 000 asukasta, eikä siellä ole juuri isoja kauppoja. Kommendantskiy prospektin myymälä sijaitsee erittäin tiheästi asutun alueen keskellä ja pelkästään kävelyetäisyydellä Prismasta on asukkaita noin 100 000, kommentoi SOK Retail Int. Oy:n toimitusjohtaja Vesa Punnonen.

Prisma-ketjun kilpailuetuja ovat Pietarin markkinoilla myymälöiden hyvät liikepaikat, hyvä hinta‒laatusuhde, luotettavuus, laaja valikoima, tehokkuus ja ostamisen helppous.

Prismojen liikevaihto tänä vuonna on noin 300 miljoonaa ja ensi vuonna noin 400 miljoonaa euroa. Jo nyt Pietarin Prismojen hankintamäärät vaikuttavat myös siihen, että asiakasomistajat Suomessa saavat tiettyjä tuotteita halvemmalla.

Alkuinvestointien jälkeen Prisma tulee tekemään merkittävää tulosta ja vahvistamaan koko S-ryhmän kilpailukykyisyyttä. Lisäksi Pietarissa S-ryhmä saa arvokasta oppia tiukassa kansainvälisessä kilpailussa toimimisesta ja näitä oppeja pystytään hyödyntämään myös Suomessa.

Lisätiedot:
Toimitusjohtaja Vesa Punnonen, SOK Retail Int. Oy, vesa.punnonen@sok.fi, puh +358 10 76 82893, gsm +358 50 370 6471

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs