Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kauppa » Soittotaito Siwasta? Uutta Suomen Lähikaupan pakettipalveluun - ja Anssi Kela keikalle Siwaan

Suomen Lähikauppa Oy

Soittotaito Siwasta? Uutta Suomen Lähikaupan pakettipalveluun - ja Anssi Kela keikalle Siwaan

Tiedote.
Julkaistu: 13.10.2015 klo 13:28
Julkaisija: Suomen Lähikauppa Oy

Soittotaito Siwasta?
Uutta Lähikaupan pakettipalveluun - ja Anssi Kela keikalle Siwaan

Suomen Lähikauppa, F-Musiikki ja Matkahuolto aloittavat uudenlaisen yhteistyön. 28.10. alkavien Pakettiviikkojen aikana F-Musiikin verkkokaupasta tehdyn tilauksen mukana saa myös mahdollisuuden soiton opetteluun. Samalla F-Musiikista tulee PINS-kumppani. Ensi vuonna palveluvalikoima täydentyy helpolla Huoltopaketilla, jonka avulla soittimen voi lähettää huoltoon oman lähikaupan kautta.

Yhteistyön kunniaksi Anssi Kela saapuu keikalle Siwaan marraskuun lopussa. Tarkemman keikkapaikan äänestys on käynnistynyt osoitteessa anssisiwaan.fi.

Tämän vaivattomammaksi soittimen hankinta ja soiton opettelu tuskin tulee. Pakettiviikot-kampanjan aikana 28.10.–10.11. F-Musiikin verkkokaupasta hankittujen pakettien mukana saa kolmen kuukauden käyttöoikeuden soittotunteja, kursseja ja laulunteon opetusta tarjoavan internet-musiikkikoulu Rockwayn palveluihin. Pakettiviikkojen ajan F-Musiikilta tehdyt tilaukset Rockwayn lahjakortteineen toimitetaan veloituksetta Siwaan, Valintataloon tai Matkahuollon Pakettipisteeseen.

F-Musiikista tulee myös 28.10. alkaen PINS-etuohjelman kumppani, jonka jälkeen verkkokauppaostoksista saa jokaista käytettyä euroa kohden yhden pinssin. Pakettiviikkojen ajan ostoksista on luvassa myös ekstrapinssejä.

– Yhteistyömme mahdollistaa monipuolisemman ja joustavamman tavan palvella asiakkaitamme, heidän asuinpaikastaan riippumatta. Olemme myös erittäin iloisia siitä, että kotimaisten yritysten voimin kehitetään palveluinnovaatioita, joita ei ole aiemmin nähty, F-Musiikin toimitusjohtaja Janne Kainulainen toteaa.

Uusi helppo Huoltopaketti vuorossa ensi vuonna

Suomen Lähikaupan, F-Musiikin ja Matkahuollon yhteistyötä on kehitetty osana Kauppahuone 2016 -hanketta, jossa on pohdittu, millaisia ovat tulevaisuuden lähipalvelut. Ensi vuonna pakettimarkkinoille lanseerataan täysin uutena konseptina Huoltopaketti.

Huoltopaketin avulla soittimen voisi lähettää Siwasta tai Valintatalosta tai Matkahuollon verkoston kautta huollettavaksi F-Musiikille ja takaisin. Lähetys hoituu helposti netissä ja lähikaupan kassalla tarvitaan vain matkapuhelimeen saatu koodi, jonka avulla huoltopaketti saadaan matkaan.

– Tulevaisuudessa Huoltopaketti-konsepti halutaan laajentaa myös muihin tuotteisiin, kuten vaatteisiin tai puhelimiin, Suomen Lähikaupan palvelujohtaja Petri Toivonen sanoo.

Osana Pakettiviikkojen myötä käynnistyvää uudenlaista yhteistyötä Anssi Kela nähdään keikalla Siwassa. Äänestys keikkapaikasta on alkanut Pakettiviikkojen kampanjasivulla osoitteessa anssisiwaan.fi ja jatkuu aina Pakettiiviikkojen loppuun 10.11. saakka. Anssi Kelan keikka toteutuu marraskuun lopulla äänestyksen voittaneessa kaupassa. Äänestäneiden kesken arvotaan F-Musiikin ja Suomen Lähikaupan lahjakortteja.

– Ihan huikea juttu! Asiakkaat saavat päättää minne Anssi Kela lähtee keikalle ja me saamme olla mukana järjestämässä tätä, Tobias Andersin Rockway Oy:stä hehkuttaa.

www.anssisiwaan.fi

Lisätiedot:
Suomen Lähikauppa, palvelujohtaja Petri Toivonen, p. 020 700 3142, petri.toivonen@lahikauppa.fi.
F-Musiikki, toimitusjohtaja Janne Kainulainen, p. 010 320 7305, janne.kainulainen@f-musiikki.fi.
Rockway Oy, Tobias Andersin, p. 050 540 6609, tobias@rockway.fi

Suomen Lähikaupan mediapalvelu, p. 020 700 3115.

Suomen Lähikaupalla on kaksi valtakunnallista kauppaketjua: Siwa ja Valintatalo. Kauppoja on lähes 700, henkilöstöä noin 4 300 ja asiakkaina lähes kaikki suomalaiset. Yhtiön liikevaihto oli vuonna 2014 noin miljardi euroa.

F-Musiikki Oy on suurin suomalainen musiikkituotteiden maahantuoja, tukku- ja vähittäiskauppias. F-Musiikin kivijalkamyymälät, sekä täydenpalvelun verkkokauppa palvelevat sinua riippumatta asuinpaikastasi. Suurmyymälämme Vantaalla on Pohjoismaiden suurin.

Rockway Oy on vuonna 2006 perustettu Internet-musiikkikoulu. Yli 60.000 suomalaista on kokeillut palvelua, jossa opetellaan soittamaan kitaraa, bassoa, rumpuja, pianoa, laulamista, biisintekoa ja äänittämistä. Opettajina toimii yli 100 suomalaista musiikin ammattilaista, mm. Anssi Kela itse.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs