Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kauppa » Siwojen ja Valintatalojen palveluvalikoima laajenee – Suomen Lähikauppa investoi palveluiden kehittämiseen

Suomen Lähikauppa Oy

Siwojen ja Valintatalojen palveluvalikoima laajenee – Suomen Lähikauppa investoi palveluiden kehittämiseen

Tiedote.
Julkaistu: 11.11.2014 klo 12:15
Julkaisija: Suomen Lähikauppa Oy

Suomen Lähikaupan myymälöiden palveluvalikoima vahvistuu kahden uuden lanseerauksen myötä. Siwojen ja Valintatalojen valikoimasta löytyy nyt laaja valikoima lahjakorttivaihtoehtoja sekä Suomen suosituin prepaid-liittymä (Saunalahti) ja liittymän sähköinen lataaminen. Kehityksen taustalla on mittava palveluiden kehityshanke.

Suomen Lähikauppa investoi tänä vuonna merkittävästi aiempia vuosia enemmän palvelutarjontansa kehittämiseen. Tänä vuonna on aloitettu yhteistyö Huuto.netin kanssa, jossa myyjä voi valita toimituksen lähetyksen vastaanottajaa lähimpään Siwaan tai Valintataloon. Lisäksi pakettien palautuskäytäntöjä on uusittu. Tuoreimpia lisäyksiä valikoimaan ovat kassalla aktivoitavat lahjakortit sekä Saunalahden prepaid-liittymän aloituspaketti sekä sähköinen lataaminen.

– Haluamme koota ihmisille tärkeät palvelut yhteen kauppojemme lähialueiden hyödyksi sekä laajentaa tarjontaamme vastaamaan yhä paremmin asiakkaiden tarpeisiin, Suomen Lähikaupan palvelujohtaja Petri Toivonen kertoo.

Aktivoitava lahjakortti on kiireisen pelastus

Helppojen ja nopeiden lahjavaihtoehtojen valikoimaan on lisätty tunnettujen brändien, iTunesin ja Lippupalvelun lahjakortit sekä Gift4Youn elämyslahjakortit. iTunes korteilla on helppo tehdä nettiostoksia iTunes Storesta, App Storesta, iBooks Storesta ja Mac App Storesta. Lähiaikoina valikoima kasvaa vielä musiikkipalvelu Spotifyn lahjakorteilla.

Olemme erittäin innoissamme yhteistyöstä uudistushenkisen Suomen Lähikaupan kanssa. Kuluttajille on nyt tarjolla kokonainen lahjaostamisen kategoria, jossa lahjaksi annetaan arvoa, sisältöä, elämyksiä ja kokemuksia.  Läpi Suomen verkostoitunut Lähikauppa on erinomainen kumppani meille, lahjakorttiliiketoiminnasta sekä Gift4You-brändistä vastaava VLMedian Markus Kovanen sanoo.

Prepaid-liittymän sähköinen lataaminen mahdollista kauppareissulla

Lähikauppojen valikoimaan kuuluu nyt myös Saunalahden prepaid-liittymä (4,90 euroa) ja sähköinen lataaminen. Latausseteli tulostetaan kassalta, ja sen mukana on saldon aktivointikoodi.

– Saamamme asiakaspalautteen mukaan yhä useampi asiakas haluaa ostaa ja ladata prepaid-liittymänsä kauppareissunsa yhteydessä. Elisa näkee Lähikaupan erinomaisena kumppanina prepaid-jälleenmyyntikanavaksi muutenkin kasvavana ja palvelutarjoomaansa kehittävänä toimijana, myyntikanavajohtaja Ilkka Pohtola Elisa Oyj:stä kommentoi.

Lisätiedot:
Suomen Lähikaupan palvelujohtaja Petri Toivonen, p. 020 700 3142.
Elisan myyntikanavajohtaja Ilkka Pohtola, p. 050 324 4401.
VLMedian Sourcing & Marketing Manager Markus Kovanen, p. 050 5387532.

 

Suomen Lähikaupalla on kaksi valtakunnallista kauppaketjua: Siwa ja Valintatalo. Kauppoja on lähes 700, henkilöstöä noin 4600 ja asiakkaina lähes kaikki suomalaiset. Yhtiön liikevaihto oli vuonna 2013 noin miljardi euroa.

VLMedia on kotimainen viihdealan yritys, joka tarjoaa kokonaisvaltaisia myynti-, jakelu- ja markkinointipalveluita mm. elokuvan, musiikin ja lahjakorttien liiketoiminta-alueilla. VLMedian lahjakorttien palvelu- ja tuotekonseptissa yhdistyvät kansainväliset brändit ja kotimaiset Gift4You elämys- ja kokemuslahjat. Modernit lahjakortit tarjoavat kuluttajille helpon tavan hankkia ja antaa lahjoja.

Elisa on tietoliikenne-, ICT- ja online-palveluyritys, jonka asiakkaana on 2,3 miljoonaa kuluttajaa, yritystä ja julkishallinnon organisaatiota. Elisa tarjoaa ympäristöystävällisiä palveluita viestimiseen ja viihtymiseen, sekä työvälineitä organisaatioiden toiminnan ja tuottavuuden parantamiseen. Suomessa Elisa on mobiililiittymien ja kiinteiden laajakaistaliittymien markkinajohtaja. Yhteistyö Vodafonen ja Telenorin kanssa mahdollistaa palvelujen käytön kansainvälisesti. Elisa on julkisesti noteerattu NASDAQ OMX Helsinki Suuret Yhtiöt -listalla, osakkeenomistajia on yli 200 000. Liikevaihto vuonna 2013 oli 1,55 miljardia euroa ja henkilöstömäärä 4 200. www.elisa.fi 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs