Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kauppa » Siwan ja valokuvaaja Juliana Harkin yhteistyöprojekti #siwaihmiset taltioi suomalaista arkea juuri nyt

Siwa

Siwan ja valokuvaaja Juliana Harkin yhteistyöprojekti #siwaihmiset taltioi suomalaista arkea juuri nyt

Tiedote.
Julkaistu: 10.04.2015 klo 10:30
Julkaisija: Siwa

Valokuvaprojekti #siwaihmiset esittelee Siwoissa tavattuja aitoja ihmisiä kaikessa kauneudessaan. Vuoden alussa käynnistyneessä projektissa valokuvaaja Juliana Harkki kuvaa ja jututtaa Siwoissa kohtaamiaan ihmisiä ja tallentaa sitä kautta arkea eri puolilla Suomea juuri nyt.

Kaikki #siwaihmiset-kuvissa esiintyvät ihmiset ovat aitoja, kauppareissuillaan tavattuja ihmisiä, joita Juliana Harkki kuvaa niin kaupassa kuin kaupan ulkopuolella. Valokuvaprojekti tallentaa aikakautta ja arkea eri puolilla maata sekä nostaa esiin niin lähikaupoissa asioivat kuin Siwan työntekijätkin.

– Projektin kautta tuomme esiin toimintamme perusajatusta - Siwa-lähikaupat sijaitsevat nimensä mukaisesti ihmisten lähellä, ja perimmäinen tehtävämme on pitää heistä huolta ja koota palveluita yhteen helposti saavutettavaksi kokonaisuudeksi, Siwat omistavan Suomen Lähikaupan seniorimarkkinointipäällikkö Satu Puumala sanoo.

Juliana Harkki on työskennellyt freelance-valokuvaajana vuodesta 2001 alkaen ja avustanut lukuisia suomalaisia ja kansainvälisiä lehtiä sekä kuvannut muotia, mainoksia ja henkilökuvia. Hän kuvaa mielellään myös tavallisten ihmisten tarinoita ja arkipäivän eksotiikkaa.

– Perusarki on aina absurdimpaa kuin mielikuvituksella voi keksiä, Juliana Harkki sanoo.

Projektin suunnittelun ja tuotannon on toteuttanut Dagmar.

Kaikki tähän mennessä otetut #siwaihmiset-kuvat tarinoineen ovat katsottavissa osoitteessa www.siwaihmiset.fi.

#siwaihmiset Pinterestissä
#siwaihmiset Instagramissa
#siwaihmiset Twitterissä

Lisätiedot:
Seniorimarkkinointipäällikkö Satu Puumala, Suomen Lähikauppa, p. 020 700 3046.

Kuvaliitteet:

Kuva 1: "Elämä on liian lyhyt rumien miesten kanssa tanssimiseen." Siwa Verkahovi, Turku.

Kuva 2: "Autoilu on Suomessa niin kallista, että haluan nauttia joka kilometristä koko rahan edestä. Autoni kuluttaa ehkä keskimääräistä enemmän, mutta maksan siitä nautinnosta, ettei tarvitse ajaa rimpulalla, joka kolisee ja rämisee." Siwa Aitoo.

Kuva 3: "Muoti on aina kiinnostanut minua. Itse en ole ollut mallina, mutta olen järjestänyt muotinäytöksiä. Olen pitänyt siskoni kanssa tekstiiliputiikkia täällä Ivalossa 20 vuotta." Siwa Ivalo, Inari.

Liitetiedostot

 

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs