Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kauppa » Siwa Vähä-Heikkilä avataan 29.4.: Tuoreessa ruokakaupassa laaja valikoima ja entistä pidemmät aukioloajat

Siwa

Siwa Vähä-Heikkilä avataan 29.4.: Tuoreessa ruokakaupassa laaja valikoima ja entistä pidemmät aukioloajat

Tiedote.
Julkaistu: 24.04.2015 klo 10:59
Julkaisija: Siwa

Suomen Lähikauppa avaa uuden Siwa-ruokakaupan Turussa keskiviikkona 29.4. klo 10. Osoitteessa Kupittaankatu 146 avattava Siwa on uuden ajan ruokakauppa, josta löytyvät laaja tuotevalikoima ja lähikaupan kattavat palvelut. Siwa avataan paikalla aiemmin toimineen Valintatalo Vähä-Heikkilän tilalle, ja remontissa liiketila on uusittu perusteellisesti lattiasta kattoon.

Siwan uuden konseptin mukaisesti kaupan tuotevalikoimassa panostetaan tuoreuteen. Tuoretuotteiden, kuten hedelmien, vihannesten, maitotaloustuotteiden ja leivän osuus kaupan valikoimasta on lähes puolet, ja Siwassa myytävä liha on aina kotimaista. Raikkaasta ja valoisasta myymälästä löytyy myös paistopiste, josta saa tuoretta leipää ja leivonnaisia aamusta iltamyöhään.

Ruokakaupan monipuolisiin lähipalveluihin kuuluvat Matkahuollon pakettipalvelu sekä Veikkauksen ja RAY:n pelipalvelut. Asiointi on sujuvaa uudenlaisella palvelukassalla. Siwalla on myös laajat aukioloajat: ruokakauppa, paistopiste ja pakettipalvelu palvelevat viikon jokaisena päivänä aamuvarhaisesta aina iltayhteentoista asti. Lauantaiaamun osalta aukiolo pitenee, kun kauppa avaa ovensa jatkossa jo seitsemältä.

– Käytännössä alueen asukkaat saavat aivan uuden ruokakaupan. Uskomme, että asiakkaat tulevat vakuuttumaan etenkin Siwan entistä laajemmasta tuoretuotevalikoimasta ja uudenlaisesta paistopisteestä. Turussa on avattu syksystä alkaen jo useita uuden konseptin mukaisia Siwoja, ja asiakkaat ovat ottaneet ne hyvin vastaan, aluemyyntipäällikkö Tuomo Makkonen kommentoi.

Suomen Lähikauppa investoi Turussa

Siwan avaaminen Vähä-Heikkilään on osa Suomen Lähikaupan investointiohjelmaa, jonka puitteissa avataan tänä vuonna useita uusia Siwoja ja jatketaan kauppojen remontoimista uuden Siwa-konseptin mukaiseksi. Investoinneilla parannetaan Lähikaupan palveluja, mutta samalla niillä on positiivinen vaikutus kotimaiseen työllisyyteen. Rakennustyöt ja remontit teetetään kotimaisilla ja yleensä paikallisilla urakoitsijoilla ja kalusteet hankitaan kotimaiselta toimittajalta.

– Panostuksemme lähikauppaverkkoon jatkuu vahvana. Avaamme tänä vuonna useita uusia Siwoja ja jatkamme kauppojemme remontoimista. Olemme iloisia, että samalla kun tuomme lähikaupan palvelut yhä uusien ihmisten ulottuville, voimme investoinneillamme vahvistaa työllisyyttä sekä suoraan että välillisesti, kauppapaikoista vastaava johtaja Esko Sutelainen kertoo.

– Turku on yksi Suomen Lähikaupan painopistealueista, jossa panostamme erityisen voimakkaasti kauppaverkkoomme. Remontoimme Turussa viime vuonna yli kymmenen kauppaa, ja etsimme kaupungista jatkuvasti lisää kauppapaikkoja. Tänä vuonna uudet Siwat on Turun seudulla avattu jo Varkkavuorenkadulle ja Littoisiin, Esko Sutelainen jatkaa.

* Siwa Vähä-Heikkilä avataan keskiviikkona 29.4. klo 10 osoitteessa Kupittaankatu 146, 20810 Turku. Kakkukahvit tarjolla klo 10–18. Ruokakaupassa toimivat paistopiste, Matkahuollon pakettipalvelu sekä Veikkauksen ja RAY:n pelipalvelut. Aukioloajat: ma–pe 7–23, la 7–23 ja su 9–23.

Lisätietoja: Aluemyyntipäällikkö Tuomo Makkonen, Turku 2, Suomen Lähikauppa Oy, puh. 020 700 3012 (Siwa Vähä-Heikkilän toimintaa koskevat tiedot).
Johtaja Esko Sutelainen, Kauppapaikat, Suomen Lähikauppa Oy, puh. 020 700 3121 (Lähikaupan investointiohjelmaa koskevat tiedot).

Siwa on tuttu lähikauppa, jolla on Suomen laajin kauppaverkko. Yli 500 myymälää palvelee Hangosta Inariin. Valikoimissa on suosituimmat arjen perustuotteet, herkkuja hemmotteluun sekä mm. Matkahuollon pakettipalvelu. Siwat omistaa Suomen Lähikauppa Oy.

Siwa – se vähän mahtavampi lähikauppa.

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs