Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kauppa » Siwa tulee Tornioon – Tuore ruokakauppa Länsipohjankadulle

Siwa

Siwa tulee Tornioon – Tuore ruokakauppa Länsipohjankadulle

Tiedote.
Julkaistu: 13.02.2015 klo 10:09
Julkaisija: Siwa

Suomen Lähikauppa avaa ensimmäisen Siwa-ruokakauppansa Torniossa torstaina 19.2. klo 10. Putaalla osoitteessa Länsipohjankatu 19 avattava Siwa on uuden ajan ruokakauppa, josta löytyvät laaja tuotevalikoima ja lähikaupan kattavat palvelut.

Siwan uuden konseptin mukaisesti kaupan tuotevalikoimassa panostetaan tuoreuteen. Tuoretuotteiden, kuten hedelmien, vihannesten, maitotaloustuotteiden ja leivän osuus kaupan valikoimasta on lähes puolet, ja Siwassa myytävä liha on aina kotimaista. Raikkaasta ja valoisasta myymälästä löytyy myös paistopiste, josta saa tuoretta leipää ja leivonnaisia aamusta iltamyöhään.

Lähes 200-neliöisen ruokakaupan monipuolisiin lähipalveluihin kuuluvat Matkahuollon pakettipalvelu sekä Veikkauksen ja RAY:n pelipalvelut. Asiointi käy sujuvasti uudenlaisella palvelukassalla. Siwalla on myös laajat aukioloajat: ruokakauppa ja paistopiste palvelevat viikon jokaisena päivänä aamuvarhaisesta aina iltayhteentoista asti.

– Siwa tuo ruokakaupan palvelut sekä monipuoliset lähipalvelut asuinalueelle, josta ne ovat aiemmin puuttuneet. Palveluja on saanut aiemmin hakea parin kilometrin päästä, mutta nyt alueen asukkaat saavat oman lähikaupan, jolle on ollut lähiössä suuri tilaus. Aiemmin vastaavanlaisia uuden konseptin mukaisia Siwoja on avattu eri puolilla Suomea, ja asiakkaat ovat ottaneet kauppojen laajan tuoretuotevalikoiman ja uudenlaisen paistopisteen erittäin hyvin vastaan, aluemyyntipäällikkö Jari Kosamo kertoo.

Osa investointiohjelmaa – Meri-Lappi kiinnostaa Lähikauppaa

Uusi Siwa Länsipohjankatu 19 on osa Suomen Lähikaupan investointiohjelmaa, jonka puitteissa panostetaan voimakkaasti uusien kauppojen perustamiseen. Vuonna 2014 Suomen Lähikauppa avasi 19 uutta Siwaa ja tänä vuonna uusia Siwoja avataan vähintään 20.

Investoinneilla parannetaan Lähikaupan palveluja, mutta samalla niillä on positiivinen vaikutus kotimaiseen työllisyyteen. Rakennustyöt ja remontit teetetään kotimaisilla ja yleensä paikallisilla urakoitsijoilla ja kalusteet hankitaan kotimaiselta toimittajalta. Länsipohjankadun Siwa työllistää kolme uutta työntekijää muutaman muista kaupoista siirtyvän lisäksi.

– Panostus lähikauppaverkkoon jatkuu vahvana. Tarkoituksemme on avata tänä vuonna valtakunnallisesti vähintään 20 uutta Siwaa ja remontoida sen lisäksi kymmeniä myymälöitä. Olemme iloisia, että samalla kun tuomme lähikaupan palvelut yhä uusien ihmisten ulottuville, voimme investoinneillamme vahvistaa työllisyyttä sekä suoraan että välillisesti, kauppapaikoista vastaava johtaja Esko Sutelainen kertoo.

– Meri-Lappi on Suomen Lähikaupan näkökulmasta kiinnostavaa aluetta, jossa seuraamme tilannetta jatkuvasti. Vaikka nyt avataan vasta Tornion ensimmäinen Siwa, se tuskin jää viimeiseksi, Esko Sutelainen jatkaa.

* Siwa Länsipohjankatu 19 avataan torstaina 19.2. klo 10 osoitteessa Länsipohjankatu 19, 95420 Tornio. Kakkukahvit tarjolla klo 10 alkaen. Ruokakaupassa toimivat paistopiste, Matkahuollon pakettipalvelu sekä Veikkauksen ja RAY:n pelipalvelut. Aukioloajat: ma–pe 7–23, la 8–23 ja su 9–23. Paikalla avauksessa on myös Lähikaupan kauppapaikoista vastaava johtaja Esko Sutelainen.

Lisätietoja: Aluemyyntipäällikkö Jari Kosamo, Pohjois-Suomi, Suomen Lähikauppa Oy, puh. 020 700 3785 (Siwa Länsipohjankatu 19:n toimintaa koskevat tiedot).
Johtaja Esko Sutelainen, Kauppapaikat, Suomen Lähikauppa Oy, puh. 020 700 3121 (Lähikaupan investointiohjelmaa koskevat tiedot).

Siwa on tuttu lähikauppa, jolla on Suomen laajin kauppaverkko. Yli 500 myymälää palvelee Hangosta Inariin. Valikoimissa on suosituimmat arjen perustuotteet, herkkuja hemmotteluun sekä mm. Matkahuollon pakettipalvelu. Siwat omistaa Suomen Lähikauppa Oy.

Siwa – se vähän mahtavampi lähikauppa.

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs