Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kauppa » Siwa Oripää saa Postin palvelut

Siwa

Siwa Oripää saa Postin palvelut

Tiedote.
Julkaistu: 15.03.2016 klo 14:06
Julkaisija: Siwa

  • Oripään Posti siirtyy 22.3.2016 alkaen Siwa Oripäähän.
  • Siwa ja Posti palvelevat myös pääsiäisviikonlopun kaikkina päivinä.
  • Postin palveluja saa noin 150 Siwasta tai Valintatalosta eri puolilta Suomea.

Siwa Oripään (os. Turuntie 1, 32500 Oripää) palveluvalikoima vahvistuu merkittävästi, kun kaupassa aloittaa tiistaina 22.3.2016 täyden palvelun postipiste. Oripään Siwasta saa jatkossa kaikki postipalvelut: niin pakettien nouto ja postin lähettäminen kuin postimerkkien ja pakkaustarvikkeiden osto onnistuu kauppareissun yhteydessä.

Siwan pitkät aukioloajat (ma–la 8–22, su 9–22) tuovat postiasiakkaiden arkeen uudenlaista joustoa erityisesti ilta-aikaan. Kaupasta löytyvät ennalta myös Matkahuollon pakettipalvelu sekä RAY:n pelipalvelut.

– Oripään asukkaiden arki helpottuu, kun myös postiasiat voi jatkossa hoitaa kätevästi kauppareissun yhteydessä Siwan pitkien aukioloaikojen puitteissa. Matkan kannalta muutos ei ole suuri, kun Posti muuttaa vain muutaman sadan metrin päähän, aluemyyntipäällikkö Pasi Valkama kertoo. Oripään Posti on aiemmin toiminut paikallisessa rautakaupassa.

– Myynniltään Siwa on kehittynyt hyvin, ja uusi Posti vahvistaa entisestään kaupan asemaa lähipalvelut yhdistävänä kyläkeskuksena. Oripään Siwa ei ole Suomen Siwojen joukossa aivan pienimmästä päästä, joten postipalvelut mahtuvat kauppaan hyvin, Pasi Valkama jatkaa.

Oripään Siwa ja Posti palvelevat myös pääsiäisviikonlopun kaikkina päivinä. Siwan henkilökunta on koulutettu Postin pyörittämiseen alkuvuoden aikana. Postin palvelut saa noin 150 Siwasta ja Valintatalosta eri puolelta Suomea.

Lisätietoja: Aluemyyntipäällikkö Pasi Valkama, Länsi-Suomi, Suomen Lähikauppa Oy, puh. 020 700 3770 (Siwa Oripään toimintaa koskevat tiedot).

Siwa on tuttu lähikauppa, jolla on Suomen laajin kauppaverkko. Lähes 500 myymälää palvelee Hangosta Inariin. Valikoimissa on suosituimmat arjen perustuotteet, herkkuja hemmotteluun sekä mm. Matkahuollon pakettipalvelu. Siwat omistaa Suomen Lähikauppa Oy.

Siwa – se vähän mahtavampi lähikauppa.

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs