Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kauppa » Siwa Ojakkalantie avataan 23.4.: Tuoreessa ruokakaupassa laaja valikoima ja pitkät aukioloajat

Siwa

Siwa Ojakkalantie avataan 23.4.: Tuoreessa ruokakaupassa laaja valikoima ja pitkät aukioloajat

Tiedote.
Julkaistu: 16.04.2015 klo 09:28
Julkaisija: Siwa

Suomen Lähikauppa avaa uuden Siwa-ruokakaupan Nummelassa torstaina 23.4. klo 10. Osoitteessa Ojakkalantie 1 avattava Siwa on uuden ajan ruokakauppa, josta löytyvät laaja tuotevalikoima ja lähikaupan kattavat palvelut. Siwa avataan paikalla aiemmin toimineen Valintatalo Ojakkalantien tilalle, ja remontissa liiketila on uusittu perusteellisesti lattiasta kattoon.

Siwan uuden konseptin mukaisesti kaupan tuotevalikoimassa panostetaan tuoreuteen. Tuoretuotteiden, kuten hedelmien, vihannesten, maitotaloustuotteiden ja leivän osuus kaupan valikoimasta on lähes puolet, ja Siwassa myytävä liha on aina kotimaista. Raikkaasta ja valoisasta myymälästä löytyy myös paistopiste, josta saa tuoretta leipää ja leivonnaisia aamusta iltamyöhään.

Ruokakaupan monipuolisiin lähipalveluihin kuuluvat Matkahuollon pakettipalvelu sekä Veikkauksen ja RAY:n pelipalvelut. Asiointi on sujuvaa uudenlaisella palvelukassalla. Siwalla on myös laajat aukioloajat: ruokakauppa, paistopiste ja pakettipalvelu palvelevat viikon jokaisena päivänä aamuvarhaisesta aina iltayhteentoista asti.

– Kauppa kävi Valintatalo Ojakkalantiellä hyvin viimeiseen asti, vaikka tiloissa alkoi jo näkyä hieman ajan patinaa. Nyt uskollisia asiakkaita palkitaan täysin uudenlaisella Siwa-lähikaupalla. Erityistä kasvua odotamme uudesta Lähileipuri-paistopisteestä. Siwan vahvuuksia ovat myös laaja tuoretuotevalikoima ja pitkät aukioloajat. Vastaavanlaisia, suuria uuden konseptin mukaisia Siwoja on avattu nyt noin vuoden aikana eri puolille Suomea, ja asiakkaat ovat ottaneet ne hyvin vastaan, aluemyyntipäällikkö Jussi Eloranta kommentoi.

Osa investointiohjelmaa

Uusi Siwa Ojakkalantie Nummela on osa Suomen Lähikaupan investointiohjelmaa, jonka puitteissa avataan tänä vuonna useita uusia Siwoja ja jatketaan kauppojen remontoimista uuden Siwa-konseptin mukaiseksi. Investoinneilla parannetaan Lähikaupan palveluja, mutta samalla niillä on positiivinen vaikutus kotimaiseen työllisyyteen. Rakennustyöt ja remontit teetetään kotimaisilla ja yleensä paikallisilla urakoitsijoilla ja kalusteet hankitaan kotimaiselta toimittajalta.

– Panostuksemme lähikauppaverkkoon jatkuu vahvana. Avaamme tänä vuonna useita uusia Siwoja ja jatkamme kauppojemme remontoimista. Olemme iloisia, että samalla kun tuomme lähikaupan palvelut yhä uusien ihmisten ulottuville, voimme investoinneillamme vahvistaa työllisyyttä sekä suoraan että välillisesti, kauppapaikoista vastaava johtaja Esko Sutelainen kertoo.

* Siwa Ojakkalantie Nummela avataan torstaina 23.4. klo 10 osoitteessa Ojakkalantie 1, 03100 Nummela. Kakkukahvit tarjolla klo 10–18. Ruokakaupassa toimivat paistopiste, Matkahuollon pakettipalvelu sekä Veikkauksen ja RAY:n pelipalvelut. Aukioloajat: ma–pe 7–23, la 7–23 ja su 9–23.

Lisätietoja: Aluemyyntipäällikkö Jussi Eloranta, Länsi-Uusimaa, Suomen Lähikauppa Oy, puh. 020 700 3771 (Siwa Ojakkalantie Nummelan toimintaa koskevat tiedot).
Johtaja Esko Sutelainen, Kauppapaikat, Suomen Lähikauppa Oy, puh. 020 700 3121 (Lähikaupan investointiohjelmaa koskevat tiedot).

Siwa on tuttu lähikauppa, jolla on Suomen laajin kauppaverkko. Yli 500 myymälää palvelee Hangosta Inariin. Valikoimissa on suosituimmat arjen perustuotteet, herkkuja hemmotteluun sekä mm. Matkahuollon pakettipalvelu. Siwat omistaa Suomen Lähikauppa Oy.

Siwa – se vähän mahtavampi lähikauppa.

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs