Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kauppa » Siwa Ojakkalan palveluvalikoima vahvistuu: Yleisimmät postipalvelut kätevästi kauppareissulla

Siwa

Siwa Ojakkalan palveluvalikoima vahvistuu: Yleisimmät postipalvelut kätevästi kauppareissulla

Tiedote.
Julkaistu: 19.03.2015 klo 10:57
Julkaisija: Siwa

Vihtiläisen Siwa Ojakkalan (os. Enätie 24) palveluvalikoima laajenee, kun kaupassa aloittaa 26. maaliskuuta alkaen Postin noutopiste. Samalla Siwan tuotevalikoimaan tehdään päivityksiä. Avajaisaamuna Siwassa on tarjolla kakkukahvit.

Postin noutopisteen palveluun kuuluu pakettien, isokokoisten kirjeiden, kirjattujen kirjeiden ja postiennakkolähetysten noutaminen. Noutopisteessä voi myös lähettää valmiiksi maksettuja kotimaan postilähetyksiä sekä Postin Asiakaspalautuslähetyksiä. Lisäksi pisteestä voi ostaa postimerkkejä ja pakkaustarvikkeita. Noutopisteen palvelut ovat saatavilla kaupan koko aukioloajan aamusta iltamyöhään (ma-pe 8–22, la 9–22, su 9–22). Postin noutopiste helpottaa merkittävästi asukkaiden arkea Ojakkalassa, jossa postipalvelut on aiemmin saatu Nummelan keskustasta. Harvemmin käytetyt postipalvelut, kuten vakuutettujen lähetysten vastaanotto, saa edelleen täyden palvelun Postista Nummelassa.

Siwa vahvistuu myös uudenaikaisella palvelukassalla, joka sujuvoittaa kaupan lähipalveluja. Ruokakaupan palveluiden ja uutena kauppaan tulevan Postin noutopisteen lisäksi Ojakkalan Siwan lähipalveluvalikoimaan kuuluvat ennalta Matkahuollon pakettipalvelu sekä Veikkaus ja RAY:n pelipalvelut.

Siwa on muutostöiden vuoksi suljettuna 23.3.–25.3. Remontin yhteydessä myös kaupan tuotevalikoimaan tehdään päivityksiä. Siwa Ojakkala avataan remontin jälkeen 26. maaliskuuta klo 10. Avajaisaamuna asiakkaille on tarjolla kakkukahvit.

Osa Lähikaupan investointiohjelmaa

Ojakkalan Siwan palveluvalikoiman kehittäminen on osa Suomen Lähikaupan investointiohjelmaa, jonka puitteissa panostetaan voimakkaasti uusien kauppojen perustamiseen sekä remontteihin. Tänä vuonna Suomen Lähikauppa avaa uusia Siwoja vähintään 20, minkä lisäksi kauppaverkkoa remontoidaan ja palveluvalikoimaa kehitetään.

Investoinneilla parannetaan Lähikaupan palveluja, mutta samalla niillä on positiivinen vaikutus kotimaiseen työllisyyteen. Rakennustyöt ja remontit teetetään kotimaisilla – yleensä paikallisilla – urakoitsijoilla ja kalusteet hankitaan kotimaiselta toimittajalta.

– Panostus lähikauppaverkkoon jatkuu vahvana. Tarkoituksemme on avata tänä vuonna valtakunnallisesti vähintään 20 uutta Siwaa ja remontoida sen lisäksi kymmeniä myymälöitä. Olemme iloisia, että samalla kun parannamme asiakaskokemusta, voimme investoinneillamme vahvistaa työllisyyttä sekä suoraan että välillisesti, kauppapaikoista vastaava johtaja Esko Sutelainen kertoo.

Lisätietoja: Aluemyyntipäällikkö Jussi Eloranta, Länsi-Uusimaa, Suomen Lähikauppa Oy, puh. 020 700 3771 (Ojakkalan Siwaa koskevat tiedot).
Johtaja Esko Sutelainen, Kauppapaikat, Suomen Lähikauppa Oy, puh. 020 700 3121 (Lähikaupan investointiohjelmaa koskevat tiedot).

Siwa on tuttu lähikauppa, jolla on Suomen laajin kauppaverkko. Yli 500 myymälää palvelee Hangosta Inariin. Valikoimissa on suosituimmat arjen perustuotteet, herkkuja hemmotteluun sekä mm. Matkahuollon pakettipalvelu. Siwat omistaa Suomen Lähikauppa Oy.

Siwa – se vähän mahtavampi lähikauppa.

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs