Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kauppa » Siwa Murtosenmutka avataan 23.4.: Tuoreessa ruokakaupassa laaja valikoima ja pitkät aukioloajat

Siwa

Siwa Murtosenmutka avataan 23.4.: Tuoreessa ruokakaupassa laaja valikoima ja pitkät aukioloajat

Tiedote.
Julkaistu: 15.04.2015 klo 12:49
Julkaisija: Siwa

Suomen Lähikauppa avaa uuden Siwa-ruokakaupan Porissa torstaina 23.4. klo 10. Murtosenmutkan omakotitaloalueella osoitteessa Kotkantie 1 avattava Siwa on uuden ajan ruokakauppa, josta löytyvät laaja tuotevalikoima ja lähikaupan kattavat palvelut. Siwa avataan paikalla aiemmin toimineen Valintatalo Kotkantien tilalle, ja remontissa liiketila on uusittu perusteellisesti lattiasta kattoon.

Siwan uuden konseptin mukaisesti kaupan tuotevalikoimassa panostetaan tuoreuteen. Tuoretuotteiden, kuten hedelmien, vihannesten, maitotaloustuotteiden ja leivän osuus kaupan valikoimasta on lähes puolet, ja Siwassa myytävä liha on aina kotimaista. Raikkaasta ja valoisasta myymälästä löytyy myös paistopiste, josta saa tuoretta leipää ja leivonnaisia aamusta iltamyöhään.

Ruokakaupan monipuolisiin lähipalveluihin kuuluvat Matkahuollon pakettipalvelu sekä Veikkauksen ja RAY:n pelipalvelut. Asiointi on sujuvaa uudenlaisella palvelukassalla. Siwalla on myös laajat aukioloajat: ruokakauppa ja paistopiste palvelevat viikon jokaisena päivänä aamuvarhaisesta aina iltayhteentoista asti.

– Uskomme, että kauppa tulee yllättämään asiakkaat perusteellisesti. Uuden konseptin mukaisen Siwan selkeitä vahvuuksia ovat laaja tuoretuotevalikoima, pitkät aukioloajat sekä aamusta iltamyöhään palveleva paistopiste. Siwa sijaitsee lähellä ihmistä, ja asiointi on nopeaa. Vastaavanlaisia, suuria uuden konseptin mukaisia Siwoja on avattu nyt noin vuoden aikana eri puolille Suomea, ja asiakkaat ovat ottaneet ne hyvin vastaan, aluemyyntipäällikkö Matti Luhtala kommentoi.

– Porissa Murtosenmutkan Siwa on jo toinen uuden konseptin mukainen Siwa. Syyskuussa avattu, kooltaan pienempi Siwa Koivistonpuistikko (os. Koivistonpuistikko 35) on jo tehnyt tuoreella tuotevalikoimallaan ja raikkaalla ilmeellään porilaisiin vaikutuksen, ja kaupan asiakasmäärät ovat olleet remontin jälkeen voimakkaassa kasvussa. Odotukset myös Siwa Murtosenmutkaa kohtaan ovat todella korkealla, Matti Luhtala kertoo.

Osa investointiohjelmaa

Uusi Siwa Murtosenmutka on osa Suomen Lähikaupan investointiohjelmaa, jonka puitteissa avataan tänä vuonna useita uusia Siwoja ja jatketaan kauppojen remontoimista uuden Siwa-konseptin mukaiseksi. Investoinneilla parannetaan Lähikaupan palveluja, mutta samalla niillä on positiivinen vaikutus kotimaiseen työllisyyteen. Rakennustyöt ja remontit teetetään kotimaisilla ja yleensä paikallisilla urakoitsijoilla ja kalusteet hankitaan kotimaiselta toimittajalta.

– Panostuksemme lähikauppaverkkoon jatkuu vahvana. Avaamme tänä vuonna useita uusia Siwoja ja jatkamme kauppojemme remontoimista. Olemme iloisia, että samalla kun tuomme lähikaupan palvelut yhä uusien ihmisten ulottuville, voimme investoinneillamme vahvistaa työllisyyttä sekä suoraan että välillisesti, kauppapaikoista vastaava johtaja Esko Sutelainen kertoo.

* Siwa Murtosenmutka avataan torstaina 23.4. klo 10 osoitteessa Kotkantie 1, 28200 Pori. Kakkukahvit tarjolla klo 10–18. Ruokakaupassa toimivat paistopiste, Matkahuollon pakettipalvelu sekä Veikkauksen ja RAY:n pelipalvelut. Aukioloajat: ma–pe 7–23, la 8–23 ja su 9–23. Porissa palvelee laaja Suomen Lähikaupan kauppaverkko, johon kuuluu 11 Siwaa ja 6 Valintataloa.

Lisätietoja: Aluemyyntipäällikkö Matti Luhtala, Pori, Suomen Lähikauppa Oy, puh. 020 700 3757 (Siwa Murtosenmutkan toimintaa koskevat tiedot).
Johtaja Esko Sutelainen, Kauppapaikat, Suomen Lähikauppa Oy, puh. 020 700 3121 (Lähikaupan investointiohjelmaa koskevat tiedot).

 

Siwa on tuttu lähikauppa, jolla on Suomen laajin kauppaverkko. Yli 500 myymälää palvelee Hangosta Inariin. Valikoimissa on suosituimmat arjen perustuotteet, herkkuja hemmotteluun sekä mm. Matkahuollon pakettipalvelu. Siwat omistaa Suomen Lähikauppa Oy.

Siwa – se vähän mahtavampi lähikauppa.

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs