Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kauppa » Siwa Korkalovaara vahvistuu asiakkaiden toivomilla Veikkauksen palveluilla

Siwa

Siwa Korkalovaara vahvistuu asiakkaiden toivomilla Veikkauksen palveluilla

Tiedote.
Julkaistu: 30.09.2015 klo 10:21
Julkaisija: Siwa

Rovaniemeläisen Siwa Korkalovaaran palveluvalikoima vahvistuu lokakuussa Veikkauksen peleillä. Aiemmin ruokakaupassa on ollut myynnissä rajattu valikoima Veikkauksen arpoja, 6. lokakuuta lähtien kaupasta saa kätevästi kaikki Veikkauksen palvelut.

Veikkauksen pelit ovat olleet kauppojen asiakkaiden keskuudessa toivottuja. Syksyn aikana lähikauppoihin avattavilla uusilla Veikkaus-pisteillä halutaan palvella asiakkaita entistä paremmin ja osaltaan turvata lähipalveluita niin kaupungeissa kuin myös suurten asutuskeskittymien ulkopuolella.

– Meillä käy paljon tuttuja vakioasiakkaita, jotka ovat toivoneet meille pitkään Veikkausta. Asiakkaiden elämä helpottuu, kun entistä useammat lähipalvelut saa kätevästi samasta paikasta. Odotukset ovat korkealla, Siwa Korkalovaaran myymäläpäällikkö Marjukka Tyni kertoo.

– Siwan ja Valintatalon tehtävä on turvata asukkaiden lähipalveluita. Vahvassa kasvussa olevilla lähipalveluilla tuomme helpotusta ja pientä viihdettä arkeen. Olemme panostaneet voimakkaasti asiakkaiden toivomien Veikkaus-palveluiden saatavuuteen kaupoistamme, ja syksyn aikana uusia Veikkaus-myyntipisteitä avataan lähes 40 kauppaamme, Suomen Lähikaupan palvelujohtaja Petri Toivonen kertoo.

Ruokakaupan palveluiden ja uuden Veikkaus-pisteen lisäksi lähikaupan monipuoliseen palveluvalikoimaan kuuluvat muun muassa Matkahuollon pakettipalvelu ja RAY:n pelipalvelut.

* Siwa Korkalovaaran (os. Hillapolku 9, 96500 Rovaniemi) Veikkaus-myyntipiste avataan tiistaina 6. lokakuuta

Lisätietoja: Aluemyyntipäällikkö Pekka Seppänen, Lappi, Suomen Lähikauppa Oy, puh. 020 700 3096 (Siwa Korkalovaaran toimintaa koskevat tiedot).

Siwa on tuttu lähikauppa, jolla on Suomen laajin kauppaverkko. Yli 500 myymälää palvelee Hangosta Inariin. Valikoimissa on suosituimmat arjen perustuotteet, herkkuja hemmotteluun sekä mm. Matkahuollon pakettipalvelu. Siwat omistaa Suomen Lähikauppa Oy.

Siwa – se vähän mahtavampi lähikauppa.

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs