Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kauppa » Serla tuo metsän rentouttavan tuoksun nenäliinoihin

Serla

Serla tuo metsän rentouttavan tuoksun nenäliinoihin

Tiedote.
Julkaistu: 31.08.2015 klo 08:00
Julkaisija: Serla

Serla on tehnyt tiivistä yhteistyötä suomalaisen funktionaalisiin tuoksuihin erikoistuneen Kenzenin kanssa ja tuo nyt markkinoille ainutlaatuiset metsäntuoksuiset nenäliinat. Rentouttava metsän tuoksu valittiin kuluttajaäänestyksellä neljän vaihtoehdon joukosta, ja uudet tuotteet tulevat kauppoihin syyskuun aikana.

Syksyllä 2014 Serla kutsui kuluttajia mukaan äänestykseen, jossa kuluttajat saivat valita, minkä neljästä tuoksuvaihtoehdosta (sitruuna, kaneli, laventeli ja metsä) he haluaisivat uusiin nenäliinoihin. Selkeäksi suosikiksi nousi metsän tuoksu.

– Serlan valikoimasta jo löytyvä mentholin tuoksuinen nenäliina saa jatkuvasti hyvää palautetta eikä ihme, sillä mentholin tuoksu helpottaa ihanasti nuhanenän tukkoista oloa. Nenäliinoja käytetään kuitenkin monenlaisiin tarkoituksiin, joten halusimme tuoda markkinoille myös toisen tuoksuvaihtoehdon, tällä kertaa rentouttavan metsän tuoksun, kertoo Serlan Brand Manager Mari Rautio.

Tuoksuilla todettu olevan monenlaista hyötyä

Tuoksujen avulla voidaan vaikuttaa ihmisten hyvinvointiin, esimerkiksi nenän tukkoisuutta helpottamalla. Tuoksuilla on todettu olevan myös monia muitakin hyödyllisiä vaikutuksia. Serlan metsän tuoksu sisältää luonnollisia, stressiä poistavia tuoksuyhdisteitä, joita tuodaan nenäliinoihin eteeristen öljyjen avulla. Kyseessä on siis luonnollinen tuoksu, joka saadaan alkuperäisestä tuoksulähteestä talteen uuttamalla, puristamalla tai tislaamalla. 

– Tuoksut vaikuttavat meihin paitsi alitajuisesti, myös fysiologisesti. Metsän tuoksu parantaa mukavuuden tunnetta sekä saa aikaan rentouden tilan. Ns. vihreä tuoksu miellyttää valtaosaa ihmisistä, ja tutkimuksissa on osoitettu, että sillä on kyky vähentää terveiden ihmisten stressiä, kertoo funktionaalisia tuoksukonsepteja kehittävän Kenzenin toimitusjohtaja Jari Tuominen.

Serlan nenäliinavalikoima on laaja, ja valikoimasta löytyy sekä tuoksuttomia tuotteita että nyt myös mentholin ja metsäntuoksuiset nenäliinat. Lisäksi valikoimassa on jojoba-balsam-nenäliinat, jotka ovat tuoksuttomia, mutta erityisen hellävaraisia ja hoitavia nuhaiselle nenälle.

Lisätiedot:

Mari Rautio, Brand Manager, Metsä Tissue Oyj, mari.rautio@metsagroup.com, p. 050 515 0876
Jari Tuominen, toimitusjohtaja, Kenzen Oy, jari.tuominen@kenzen.fi, p. 045 3544557

Tuotenäytteet ja kuvapyynnöt:
Niina Tolvanen, viestintätoimisto Drum, niina.tolvanen@drum.fi, p. 050 409 2177

Liitetiedostot

Ympäristöystävälliset Serla-tuotteet tekevät arjesta paremman. Tuoteperheeseen kuuluu wc-papereita, talouspapereita, siivouspapereita, nenäliinoja, käsipyyhkeitä ja laudeliinoja. Osoituksena ympäristöystävällisyydestä monille Serlan tuotteille on myönnetty pohjoismainen ympäristömerkki, Joutsenmerkki. Lisäksi Mäntän tehtaalla valmistettavilla Serla-tuotteilla on Avainlippu-merkki. Serlaa myydään Suomessa, Pohjoismaissa ja Baltiassa.

Metsä Tissue tuo korkealaatuisilla pehmo- ja ruoanlaittopapereillaan mukavuutta kuluttajien, loppukäyttäjien ja asiakkaiden jokaiseen päivään. Se on Euroopan johtava koti- ja suurtalouksien pehmopaperituotteiden toimittaja ja maailman johtava ruoanlaittopapereiden toimittaja. Sen päätuotemerkit ovat Lambi, Serla, Mola, Tento, Katrin ja SAGA. Metsä Tissuella on tuotantoa kuudessa maassa, sen liikevaihto vuonna 2014 oli 1,0 miljardia euroa ja se työllistää noin 2 800 henkilöä. Metsä Tissue on osa Metsä Groupia. www.metsatissue.com

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs