Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kauppa » Seppälän uuden Prisman rakentaminen toteutuu, hanke käynnistyy lähivuosina

Osuuskauppa Keskimaa

Seppälän uuden Prisman rakentaminen toteutuu, hanke käynnistyy lähivuosina

Tiedote.
Julkaistu: 18.03.2013 klo 09:52
Julkaisija: Osuuskauppa Keskimaa

Keskimaa Osk:n uuden Prisman rakentaminen Jyväskylän Seppälään siirtyy 2-5 vuodella eteenpäin. Uusi aikataulu on tarpeen muun muassa S-ryhmän käyttötavarakaupan kehittämisvaiheen vuoksi.

 

– Seppälän uusi Prisma -hanke toteutuu lähivuosina. Rakentamisen käynnistäminen siirtyy kuitenkin muutamalla vuodella eteenpäin, market- ja tavaratalokaupan toimialajohtaja Reima Loukkola toteaa.

– Uskomme Seppälän kaupalliseen vetovoimaan. Prisman tontti on Suomen ensimmäisiä ja edelleen parhaita sijainteja hypermarketille. Tulemme avaamaan lähivuosina Seppälään puitteiltaan ja palveluiltaan uuden aikakauden Prisman, joka palvelee asiakkaitaan monta vuosikymmentä.

 

Kun aikajänne on näin pitkä, ei rakentamisen suunnittelussa ja toteutuksessa kannata hätiköidä.

– Haluamme toimia tältäkin osin vastuullisesti, omistajiemme etua ajaen. Hiomme timanttiamme ja selvitämme kaikki myymälän toimintaan vaikuttavat tekijät perusteellisesti. Muun muassa S-ryhmänkäyttötavarakaupan uudistukset sekä Prisman nopeasti kasvavan verkkokaupan vaikutukset on syytä katsoa ja arvioida tarkkaan, ennen kuin lähdemme toteuttamaan Keskimaan historian suurinta hanketta. Myös mahdolliset kauppaan vaikuttavat kilpailulainsäädännön muutokset on huomioitava.

– Meidän pitää myös edelleen parantaa nykyisen Prisman toiminnallisuutta, ennen uuden katon alle siirtymistä, Loukkola korostaa.

 

Seppälän Prisma-tonttia koskeva asemakaava sai lainvoiman helmikuun alussa. Uuden Prisman paikka on asemakaavassa nykyisen myymäläkiinteistön ja Vasarakadun välisellä alueella.

– Nykyisen Prisman vanhimmat osat ovat olleet kovassa käytössä neljä vuosikymmentä. Kiinteistö on tulossa elinkaarensa päähän, mutta mitään akuuttia ongelmaa, saati riskiä, rakennuksessa ei ole.

 

Lisätietoja:

Toimitusjohtaja Antti Määttä, 050 522 1011
Toimialajohtaja Reima Loukkola, 050 595 1972

Keskimaa Osk on vähittäiskauppaa sekä matkailu- ja ravitsemiskauppaa ja liikennemyymälä- ja polttonestekauppaa harjoittava monialayritys, joka tarjoaa palveluja yli 100 toimipaikassa. Keskimaa on Keski-Suomen maakunnan suurimpia yrityksiä yli 700 miljoonan euron vuosimyynnillään. Asiakasomistajia on yli 112 000. Keskimaa työllistää noin 2000 keskisuomalaista.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs