Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kauppa » Seppälän Prisman kehittäminen, kutsu lehdistötilaisuuteen 14.9. kello 9

Osuuskauppa Keskimaa

Seppälän Prisman kehittäminen, kutsu lehdistötilaisuuteen 14.9. kello 9

Tiedote.
Julkaistu: 12.09.2011 klo 13:27
Julkaisija: Osuuskauppa Keskimaa

Seppälän Prisman kehittäminen

lehdistötilaisuus 14.9.2011 klo 9.00, Prisma Seppälän neuvotteluhuone

 

Keskimaa Osk avasi Suomen ensimmäisen Prisma-hypermarketin Jyväskylän Seppälään 22.11.1972.

Prisma Seppälä on ollut koko olemassaolonsa ajan myynniltään Keskimaan suurin toimipaikka, jonka palveluja on kehitetty neljän vuosikymmenen aikana määrätietoisesti.

 

Prisman tulevaisuuden kehittämistarpeiden varmistamiseksi Keskimaa osti viime keväänä hypermarketin viereisen, Vähälä Yhtiöiden terminaalikäytössä olleen kiinteistön tontteineen. Keskimaan omistuksessa on jo pidempään ollut lisäksi kaksi muuta Prisman tonttiin rajautuvaa maa-aluetta. Kaavamuutosprosessi alueella on käynnistetty kesällä.

 

Kerromme lisää Prisma Seppälän kehittämissuunnitelmistamme keskiviikkona 14.9.2011 kello 9.00 Prisman neuvotteluhuoneessa (Ahjokatu 7, Jyväskylä, käynti kiinteistön kaupunginpuoleisesta päädystä, suutaria vastapäätä konttoritiloihin).

 

Tilaisuuteen osallistuvat Keskimaasta toimitusjohtaja Antti Määttä, kiinteistöjohtaja Matti Vihinen, market- ja tavaratalokaupan toimialajohtaja Raija Rantanen sekä Prisma-johtaja Juha Julkunen.

 

Osallistujille jaetaan paikan päällä kehittämishanketta koskeva lehdistötiedote.

Tiedote lähetetään tiedotusvälineille myös sähköisessä muodossa.

 

Tervetuloa

 

Keskimaa Osk on vähittäiskauppaa sekä matkailu- ja ravitsemiskauppaa ja liikennemyymälä- ja polttonestekauppaa harjoittava monialayritys, joka tarjoaa palveluja yli 100 toimipaikassa. Keskimaa on Keski-Suomen maakunnan suurimpia yrityksiä yli 660 miljoonan euron vuosimyynnillään. Asiakasomistajia on yli 108 000. Keskimaa työllistää noin 1900 keskisuomalaista.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs