Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kauppa » Seinäjoen Siwat ruoka-apuyhteistyöhön Hope ry:n kanssa

Siwa

Seinäjoen Siwat ruoka-apuyhteistyöhön Hope ry:n kanssa

Tiedote.
Julkaistu: 27.11.2015 klo 13:41
Julkaisija: Siwa

Kaikki Seinäjoen viisi Siwaa ovat tehneet sopimuksen ruoka-avun antamisesta. Jatkossa Ruukintien, Nurmon, Kauppakadun, Kototien ja Koulukadun Siwojen myymättä jääneet tuotteet lahjoitetaan Hope ry:lle.

– Aloitimme yhteistyön syksyllä avatussa Ruukintien Siwassa sekä Nurmossa. Yhteistyö paikallisen Hope ry:n kanssa lähti hyvin toimimaan, joten sitä oli luontevaa laajentaa kaikkiin Seinäjoella sijaitseviin myymälöihimme, Suomen Lähikaupan aluemyyntipäällikkö Aliisa Alahäivälä kertoo.

Lahjoittaminen ruoka-apuun on osa kauppojen vastuullista toimintaa, ja luovuttamisessa sekä ruoan jakamisessa noudatetaan Eviran antamia ohjeita. Tällä hetkellä jo noin puolet kaikista Siwoista ja Valintataloista luovuttaa tuotteita ruoka-apuun.

– Toimintamalli on kaupan kannalta selkeä ja keräämme tuotteet valmiiksi noutoa varten. Eniten luovutamme tuoretuotteita, jotka vaihtelevat päivän ja tilanteen mukaan. Mieluummin annamme tuotteet hyvään tarkoitukseen kuin heitämme pois, Nurmon Siwan myymäläpäällikkö Riikka Jouppi kommentoi.

Suomen Lähikauppa Oy:n linjauksen mukaan myynnistä poistettuja tuotteita voidaan lahjoittaa hyväntekeväisyysjärjestöille, seurakunnille tai muille ruoka-apua antaville rekisteröityneille yhdistyksille. Luovuttamista varten tehdään aina kirjallinen sopimus, jossa sitoudutaan puolin ja toisin säännöllisiin noutoaikoihin.

Ruoka-avusta Siwan verkkosivuilla:
http://www.siwa.fi/fi/menossa-nyt/ruoka-apu

Lisätiedot:
Aliisa Alahäivälä, aluemyyntipäällikkö, Suomen Lähikauppa Oy, p. 020 700 3270.
Suomen Lähikaupan mediapalvelu, p. 020 700 3115.

 

Siwa on tuttu lähikauppa, jolla on Suomen laajin kauppaverkko. Yli 500 myymälää palvelee Hangosta Inariin. Valikoimissa on suosituimmat arjen perustuotteet, herkkuja hemmotteluun sekä mm. Matkahuollon pakettipalvelu. Siwat omistaa Suomen Lähikauppa Oy.

Siwa – se vähän mahtavampi lähikauppa.

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs