Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kauppa » Sauvon koulukeskus saa uuden lähiliikuntakentän

Turun Osuuskauppa

Sauvon koulukeskus saa uuden lähiliikuntakentän

Tiedote.
Julkaistu: 05.09.2012 klo 09:00
Julkaisija: Turun Osuuskauppa

Sauvon koulukeskukseen avataan uusi lähiliikuntakenttä – Ässäkenttä – tänään 5.9. Kentän avaus on osa S-ryhmän ja Suomen Palloliiton valtakunnallista yhteistyöhanketta, jonka tavoitteena on rakentaa sata monitoimikenttää suomalaisten alakoulujen pihoille.  Sauvon lähiliikuntakenttä on toinen Turun Osuuskaupan alueelle avattava Ässäkenttä.

Ässäkentän vihkiäistilaisuudessa paljastetaan kenttäkyltti ja pelataan kentän virallinen avausottelu oppilaiden ja FC Interin välillä. Vihkiäistapahtuman järjestävät yhteistyössä Turun Osuuskauppa, Palloliiton Turun piiri sekä Sauvon koulukeskus.

– Turun Osuuskauppa haluaa edistää toimialueemme asiakasomistajaperheiden hyvinvointia tukemalla liikuntaharrastuksia erityisesti lasten ja nuorten keskuudessa. Koulujen pihoilla sijaitsevat monitoimikentät toimivat virkistys- ja harrastuspaikkoina sekä kouluaikana että vapaa-ajalla. Kentät tarjoavat kaikille alueen lapsille mielekästä tekemistä ja liikunnan iloa, TOK:n toimitusjohtaja Harri Koponen sanoo.

Kunnat päättävät lähiliikuntaan tarkoitettujen kenttien rakentamisesta itsenäisesti ja rahoittavat rakentamisen normaalin käytäntönsä mukaisesti liikuntapaikkojen ja koulujen pihojen rahoituksesta. S-ryhmän paikalliset osuuskaupat ovat mukana tukemassa hanketta.

– Liikunnallisen aktiivisuuden lisääminen edellyttää korkeatasoisia liikuntapaikkoja lähellä kuntalaisia. Juuri tämän kaltaista aktiivista yhteistyötä järjestöjen, kuntien ja elinkeinoelämän välillä tarvitaan, jotta saadaan aikaan kiinnostavia ja toimivia liikuntapaikkoja, toteaa Suomen Palloliiton toimitusjohtaja Kimmo J. Lipponen.

 

Lisätietoja:

Turun Osuuskaupan toimitusjohtaja Harri Koponen, p. 010 764 4001, harri.koponen@sok.fi

Suomen Palloliitto, seuratoimintajohtaja Timo Huttunen, puh. 040 823 5270


http://www.palloliitto.fi/palloliitto/olosuhteet/monitoimikenttaohjelma

 

 

TOK on noin 127 000 varsinaissuomalaisen talouden omistama osuuskauppa. Turun Osuuskauppa toimii päivittäis- ja erikoistavarakaupassa, liikennemyymälä-, matkailu- ja ravitsemis- sekä tavaratalokaupassa 21 kunnan alueella Varsinais-Suomessa. Sen tehtävänä on tuottaa palveluja ja etuja asiakasomistajatalouksille.

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs