Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kauppa » Samsung Slate PC on tablettitietokone ja läppäri samassa paketissa: Samsungin telakoitava Windows-tablettitietokone esittäytyy

Samsung Electronics Nordic

Samsung Slate PC on tablettitietokone ja läppäri samassa paketissa: Samsungin telakoitava Windows-tablettitietokone esittäytyy

Tiedote.
Julkaistu: 08.12.2011 klo 13:00
Julkaisija: Samsung Electronics Nordic

Samsungin IT-tuotevalikoima täydentyy ensimmäisellä telakoitavalla 7-sarjan Windows-tablettitietokoneella. Tyylikkään ohuiden kuorien sisällä työskentelee täysiverinen Windows-pc. Slate PC:ssä on sisäänrakennettu SIM-korttipaikka ja se on yhtä kevyt ja kannettava kuin tavallinenkin tablettitietokone. Se on myös ensimmäinen tablettitietokone, joka on saanut TCO-sertifikaatin.

Galaxy Tab -tuotesarjan menestyksen siivittämänä Samsung tuo IT-tuotevalikoimaansa Windows-käyttöjärjestelmään perustuvan Samsungin 7-sarjan Slate PC:n.

– Tablettitietokoneet ovat nyt saaneet älykästä seuraa IT-puolelta. Samsung panostaa voimakkaasti yrityssektoriin ja tuo markkinoille uuden Samsung Slate PC:n, joka vahvistaa liikkuvaan työympäristöön tarkoitettujen tuotteiden valikoimaa, kertoo Samsung Suomen IT-tuotealueen myyntipäällikkö Ossi Luoma.  

Samsung Slate PC on yhtä ohut ja tyylikäs kuin perinteinen tablettitietokone, mutta sisuskaluiltaan ja suorituskyvyltään kuin täysiverinen business-kannettava. Sen 11,6 tuuman kosketusnäytöllä voi tehdä kaikkea, mitä pc:llä yleensä tehdään kotona ja työpaikalla. Yksi ero siinä kuitenkin on: Samsungin uudella kosketustietokoneella voi kirjoittaa sähköpostit ja muut viestit kynällä. Muistiinpanoja ja kalenterimerkintöjä voi tehdä kynällä suoraan koneen näytölle. Myyntisopimukset voidaan allekirjoittaa sähköisesti suoraan kosketusnäytölle, ja laite sopii erinomaisesti myös paljon muistiinpanoja kirjoittaville toimittajille.

Käyttäjä voi valita kosketusnäytölle optimoidun käyttöliittymän ja perinteisen Windows-ympäristön väliltä. Slate PC on kätevä työkalu erityisesti ihmisille, jotka tekevät paljon töitä toimiston ulkopuolella. Se voidaan liittää helposti ulkoiseen näyttöön tai projektoriin, ja kirjoittaminen onnistuu mukana tulevalla bluetooth-näppäimistöllä. Näppäimistöllä tai ilman – Slate PC kulkee kätevästi mukana matkassa.

TCO-sertifioitu, energiatehokas ja kestävä näyttö
Samsung Slate PC on ensimmäinen TCO-sertifioitu tablettitietokone. Energiatehokkaan LED-taustavalaisun ansiosta virrankäyttö ja akkukulutus pysyvät alhaisina. Slate PC hyödyntää Samsungin PLS-paneelia, joka läpäisee muihin markkinoilla oleviin näyttöpaneeleihin verrattuna enemmän valoa, mikä mahdollistaa pienen virrankulutuksen tinkimättä kirkkaudesta ja kontrastista. Paneelin katselukulmat ovat 178 astetta sekä sivu- että pystysuunnassa, joten ruudulla näytetty sisältö, värit, kirkkaus ja kontrasti eivät muutu, vaikka ruudulta näytetään esitystä sivussa istuvalle kollegalla tai asiakkaalle. Lisäksi näytössä on peräti 400 kandelan valoivoima, minkä ansiosta Samsung Slate PC:tä voidaan käyttää myös ulkona auringonvalossa. Kaiken kukkuraksi Slate PC on varustettu Galaxy S II -älypuhelimesta tutulla Gorilla Glass -lasilla, joka kestää iskuja ja naarmuja. Samsung Slate PC toimitetaan 64-bittisellä Windows 7 Professional -käyttöjärjestelmällä ja se on yhteensopiva tulevan Windows 8 -käyttöjärjestelmän kanssa.

Tekniset tiedot: Samsung Slate PC on Windows-käyttöjärjestelmään perustuva 7-sarjan pc. Suoritin: Intel Core i5 2467M. Laitteen mukana tuleva lisävarusteet: telakka, stylus-kynä ja bluetooth-näppäimistö. Näyttö: 11,6 tuumaa, Gorilla Glass, resoluutio 1366 x 768, 400 kandelan kirkkaus, PLS-tekniikka (Plane-to-Line Switching), katselukulmat: 178 ° poikittais-ja pystysuunnassa, Touch Launcher. 2 sekunnin pikakäynnistys. Etu- ja takakamera. Liitännät: USB 2.0, m-HDMI, audio in / out, microSD-korttipaikka. Mitat: 13 mm, 890 g. Langattomat yhteydet: WiFi 802.11b/g/n, 3G/HSPA. Akku: 40 Wh, jopa 7 tuntia kestävä akku. Mukana tulevat kaapelit: USB, Ethernet, DC-in, HDMI. Saatavilla tammikuussa, suositushinta 1299 euroa (ALV 0).

 

Lisätietoja:

Kuluttajakysymykset: Samsungin asiakastuki, 030 6227 515 

Ossi Luoma, myyntipäällikkö, IT, ossi.luoma@samsung.fi, 040 541 4023

Eva Carrero, markkinointipäällikkö, eva.carrero@samsung.fi, p. 0400 807 750

Toni Perez, OSG Viestintä, toni.perez@osg.fi, 0400 630 063.

Kuvapyynnöt: samsungpr@osg.fi

Lehdistötiedotteet ja kuva-arkisto verkossa: www.samsung.fi ja valitse uutiset.

Haluatko Samsungin lehdistötiedotteita tai kokeilla uusia tuotteita? Ilmoittaudu lähetyslistalle osoitteeseen samsungpr@osg.fi

Uutisia RSS-syötteinä: www.samsung.com/fi/aboutsamsung/rss/rssFeedList.do

Liitetiedostot

Samsung Electronics Co Ltd, Korea, on johtava televisioiden, muistisirujen, matkapuhelinten, näyttöpaneelien, muistien ja järjestelmä PLS-tuotteiden valmistaja. Yrityksellä on 190 500 työntekijää 68 maassa ja yhdeksällä eri liiketoiminta-alueella. Vuonna 2010 yhtiön yhteenlaskettu liikevaihto nousi 135,8 miljardiin Yhdysvaltain dollariin. Samsung Electronics Nordic AB:n liikevaihto vuonna 2010 oli 1.1 miljardia euroa.

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs