Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kauppa » Samsung lanseeraa Business Core™ Printing Solutions -tulostusratkaisut pk-yrityksille

Samsung Electronics Nordic

Samsung lanseeraa Business Core™ Printing Solutions -tulostusratkaisut pk-yrityksille

Tiedote.
Julkaistu: 21.11.2013 klo 10:15
Julkaisija: Samsung Electronics Nordic

 Uusi palvelu auttaa pk-yrityksiä maksimoimaan hyödyt pienellä investoinnilla.

 

Helsinki 21. marraskuuta 2013 – Samsung esittelee Business Core™ Printing Solutionsin, joka on pienille ja keskisuurille yrityksille suunniteltu helppokäyttöinen tulostusratkaisu. Se toimii ilman erillistä tulostuspalvelinta ja se on suunniteltu parantamaan yrityksen työtehokkuutta. Ratkaisun avulla pk-yritykset voivat hallita, tulostaa ja jakaa asiakirjoja entistä joustavammin.

Business Core™ Printing Solutions tarjoaa pk-yrityksille monipuoliset tulostusominaisuudet ja vankan asiakirjatietoturvan. Ratkaisun käyttöönotto on helppoa ja sillä tehostetaan yrityksen tuottavuutta samalla pienentäen yrityksen kiinteintä ja juoksevia kuluja.


 
Cloud Connector tarjoaa turvallista pilvitulostamista

Cloud Connector mahdollistaa asiakirjojen turvallisen skannaamisen ja tulostamisen eri pilvipalveluiden välityksellä. Erilliselle tulostuspalvelimelle ei ole tarvetta, sillä Cloud Connector tukee pilvipalveluita, kuten Microsoft SharePoint Onlinea ja Google Drivea. Päivityksien myötä ratkaisuun on tulossa tuki Evernote-, SkyDrive-, Dropbox- and Box-palveluille. Cloud connecter tukee pdf-, tiff- and jpg-tiedostomuotoja.

 

SecuThru Lite 2:lla vältytään ylimääräisiltä tulosteilta

SecuThru Lite 2 on automatisoitu asiakirjojen tietoturvaratkaisu, joka varmistaa, etteivät tulosteet päädy vääriin käsiin. Kun asiakirja lähetetään tulostimeen, tulostus ei käynnisty ennen kuin käyttäjä todentaa käyttöoikeutensa. Asiakirjat ovat salattuja, mikä lisää tiedostojen tietoturvaa niiden ollessa tulostusjonossa. SecuThru Lite 2 mahdollistaa pull-tulostuksen ilman erillistä tulostuspalvelinta. Ratkaisuun voidaan rekisteröidä 10 laitetta ja 500 käyttäjää.

– Samsung esittelee uusia työympäristöön suunniteltuja työkaluja, joiden avulla yritykset voivat tehdä päivittäisestä toiminnastaan virtaviivaisempaa ja fiksumpaa. Business Core™ Printing Solutionsissa yhdistyy Samsungin huipputeknologian innovaatio-osaaminen ja syvä ymmärrys ihmisten tulostuskäyttäytymisestä. Business Core™ Printing Solution-tulostusratkaisun avulla PK-yritykset voivat tehdä toiminnastaan virtaviivaisempaa ja tehokkaampaa tavalla, joka pienentää kiinteitä ja juoksevia kuluja, toteaa Samsungin tulostimien tuotepäällikkö Pasi Koistinen.


Business Core™ tulostusratkaisuja on saatavilla kahtena pakettina – Business Core™ Document Management Pack ja Business Core™ Output Management Pack. Molemmissa on kattavat ominaisuudet, jotka tekevät pk-yrityksen toimintatavoista entistä fiksumpia.

 

Lisätietoja:

Kuluttajakysymykset: Samsungin asiakastuki, 030 6227 515

Ossi Luoma, myyntipäällikkö, B2B, ossi.luoma@samsung.com, p. 040 541 4023

Eva Carrero, markkinointipäällikkö, e.carrero@samsung.com, p. 0400 807 750

Lasse Pulkkinen, OS/G Viestintä, Lasse Pulkkinen, lasse.pulkkinen@osg.fi, p. 0400 630 049

Kuvapyynnöt: samsungpr@osg.fi

Lehdistötiedotteet ja kuva-arkisto verkossa: www.samsung.fi ja valitse uutiset.

Haluatko Samsungin lehdistötiedotteita tai kokeilla uusia tuotteita? Ilmoittaudu lähetyslistalle osoitteeseen samsungpr@osg.fi

Uutisia RSS-syötteinä: www.samsung.com/fi/aboutsamsung/rss/rssFeedList.do

Liitetiedostot

 

Samsung Electronics Co Ltd, Korea, on johtava kuluttajaelektroniikan ja komponenttien valmistaja. Samsungin innovatiivisten tuotteiden portfolioon kuuluvat mm. televisiot, älypuhelimet, tietokoneet, tulostimet ja monitoimilaitteet, kodinkoneet, lääketieteelliset laitteet, puolijohteet ja LED-tuotteet. Yrityksellä on 236 000 työntekijää 79 maassa. Yhtiön yhteenlaskettu vuosittainen liikevaihto on vuonna 2012 187,8 miljardia Yhdysvaltain dollaria. Samsungin tavoitteena on tarjota enemmän mahdollisuuksia ihmisille eri puolella maailmaa. Lisätietoja Samsungista: www.samsung.com/fi

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs