Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kauppa » Salla Savikko Nokialta asiakaspalvelu ja myynti –lajin TaitajaPLUS-finaalin voittoon: ”Kilpailutehtävät olivat melko samanlaisia kuin työssäni kaupassa muutenkin.”

Taitaja2015

Salla Savikko Nokialta asiakaspalvelu ja myynti –lajin TaitajaPLUS-finaalin voittoon: ”Kilpailutehtävät olivat melko samanlaisia kuin työssäni kaupassa muutenkin.”

Tiedote.
Julkaistu: 06.05.2015 klo 17:46
Julkaisija: Taitaja2015

TaitajaPLUS-kilpailut jatkuivat tänään Turun Messu- ja Kongressikeskuksessa asiakaspalvelu ja myynti –lajin finaalilla. Kovatasoisen kilpailun voiton vei Salla Savikko Tampereen seudun ammattiopistosta. Hopeaa nappasi  Suvi-Tuulia Lahtinen Kiipulan ammattiopistosta ja pronssille sijoittui Jere Soikkeli ammattiopisto Luovista.

Finaalissa kilpailijoiden tehtävänä oli saattaa myyntipiste kuntoon, palvella asiakkaita ja huolehtia myymälän siisteydestä. Alan perusosaamisen lisäksi tuomarit arvioivat työskentelyn johdonmukaisuutta sekä työturvallisuuden, ergonomian, asiakasviihtyvyyden ja kestävän kehityksen huomioimista.

Kilpailun voittanut Salla Savikko on toisen vuoden opiskelija ja osallistui ensi kertaa Taitaja2015-kilpailuun.
Hän ei olisi uskonut menestyvänsä ensikertalaisena näin hyvin. Voitto tuli totaalisena yllätyksenä.
”Jännitti ihan kamalasti ja luulin Würthin kassakonetehtävää tehdessäni, että epäonnistuin ihan täysin. Kassakone oli ihan erilainen kuin työpaikassani Nokian Siwassa."
Muuten työskentelystä opiskelujen ohella oli kilpailutehtävää tehdessä vain pelkkää hyötyä, joka näkyikin sitten Suomen Mestaruus -tittelinä.

Arkkipiispan tsempparipalkinto Validia ammattiopiston Teemu Koistiselle

TaitajaPLUS-finaaleissa jaetaan tänä vuonna myös Suomen evankelisluterilaisen kirkon arkkipiispan Kari Mäkisen myöntämä tsempparipalkinto. Asiakaspalvelu ja myynti -finaalin tsempparipalkinnon sai Teemu Koistinen. Palkinto myönnetään kilpailijalle, joka on toiminnallaan osoittanut erityisen reilua ja kannustavaa kilpailuasennetta muita kohtaan. Palkinnon jakoivat arkkipiispan avustaja Risto Leppänen ja kirkkohallituksen oppilaitosyhteistyön erityisavustaja Elina Juntunen.

Osana Taitaja-tapahtumaa järjestettävä TaitajaPLUS on ammattitaitokilpailu erityistä tukea tarvitseville opiskelijoille. Kilpailulajit olivat tänä vuonna puhdistuspalvelu, asiakaspalvelu ja myynti ja kiinteistönhuolto. Näytöslajina tutustutaan puualaan. TaitajaPLUS-lajien kisäjärjestelyistä vastaa tänä vuonna Bovallius-ammattiopisto.

Lisätiedot:
Lajivastaava
Nina Tamminen
puh. 040 900 0059
etunimi.sukunimi@bovallius.fi

Liitetiedostot

Taitaja2015-tapahtuma, valtakunnallinen ammattitaidon SM-kilpailu, TaitajaPLUS sekä Taitaja9, pidetään 5.–7.5.2015 Turun Messu- ja Kongressikeskuksessa sekä HK Areenalla. Tapahtuman järjestävät yhteistyössä Skills Finland ry, Turun ammatti-instituutti, Axxell Utbildning Ab, Bovallius-ammattiopisto, Lounais-Suomen koulutuskuntayhtymä, Peimarin koulutuskuntayhtymä, Salon seudun koulutuskuntayhtymä, Raision seudun koulutuskuntayhtymä ja Turun Ammattiopistosäätiö. 

 Taitaja2015 viestii monin tavoin. Voit ladata painokelpoisia kuvia tapahtumasta ja eri kilpailulajeista Kuvat.fi
-palvelusta. Lisäksi käytössäsi on Taitaja2015 Youtube, Twitter, Instagram- ja Facebook-tilit. Nettiradio sekä verkkouutiset.  Kaikki linkit sekä yksityiskohtaiset tiedot eri kilpailulajeista ja tehtävistä löydät myös www.taitaja2015.fi etusivulta.

 

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs