Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kauppa » Säkkipojalle kultaa

FIGMA ry

Säkkipojalle kultaa

Tiedote.
Julkaistu: 07.04.2011 klo 14:29
Julkaisija: FIGMA ry

Pelivuosi 2011 on alkanut vauhdikkaasti. Pelihittejä on ilmestynyt tasaiseen tahtiin ja ensimmäinen kultapeli 10.000 pelin myynnistä on saavutettu.

Maailman valloittanut ja lukemattomia palkintoja (mm. vuoden Aapeli 2008) kahminut LittleBigPlanet™ sai jatkoa, kun Sackboy teki paluun PlayStation®3:lle 19. tammikuuta. LittleBigPlanet™2 on edeltäjänsä tavoin ottanut paikkansa näyttävästi suomalaisten pelaajien joukossa. LittleBigPlanet™2 ei ole pelkkä tasohyppely tai pelieditori vaan alusta peleille; uudet työkalut mahdollistavat kokonaisten pelien luomisen.

- LittleBigPlanet on sarjana täysin ajaton ja tuo meissä kaikissa luovan puolemme esiin. LittleBigPlanet 2 jatkoi tätä pelisarjalle ominaista laatua ja on selvästi löytänyt tiensä myös suomalaisten pelaajien sydämiin. Ympäri maailman pelaajat ovat luoneet jo yli 3 miljoonaa tasoa peliin, mikä on aivan huikeaa. Suomenkielinen LittleBigPlanet™2 edustaa sitä laatua ja monipuolisuutta mitä PlayStation 3:lla on totuttu näkemään, toteaa Nordisk Filmin markkinointipäällikkö Riina Hagman.

Suomen peliohjelmisto- ja multimediayhdistys FIGMA ry:n jäseniä ovat ALSO, AMO, Electronic Arts, Microsoft, Namco Bandai, Nordic Softsales, Nordisk Film, PAN Vision, Sony Computer Entertainment Europe ja Warner Bros.

FIGMA julkaisee Suomen virallista listaa. Suomen suosituimpien pelien lista julkaistaan kahden viikon välein. FIGMA julkaisee jäsentensä pelimyyntitilastot kolmen kuukauden välein. Lista ja pelimyyntitilastot: www.figma.fi

Lisätietoja:
Suomen peliohjelmisto- ja multimediayhdistys FIGMA ry
Toiminnanjohtaja Riku Olkkonen
050 – 505 1966

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs