Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kauppa » SabriScan Oy solmi merkittävän kaupan Intiaan

SabriScan Oy

SabriScan Oy solmi merkittävän kaupan Intiaan

Tiedote.
Julkaistu: 08.06.2015 klo 10:15
Julkaisija: SabriScan Oy

Riihimäkeläinen SabriScan Oy on saanut tilauksen yhdeltä maailman suurimmalta autoteollisuuden järjestelmätoimittajan tytäryritykseltä Intiasta. Loppuasiakkaalle, jonka nimeä ei vielä julkisteta, toimitetaan valojärjestelmien vaativimpiin lukeutuvat etuvalojen ruiskuvalumuotit. Suomalaiset vastaavat 100 %:sti toimituksista ja niihin liittyvistä projektoinneista. Kauppahinta on merkittävä.

Kauppa on huomattava aluevaltaus suomalaiselle ratkaisuliiketoimintaan keskittyvälle Sabriscan Oy:lle. Tiettävästi koskaan aikaisemmin vastaavanlaisia toimituksia ei ole kukaan päässyt tekemään Suomesta käsin. Sabriscan Oy:n vientipäällikkö Basan Patil sanoo, että kyseisten vientikauppojen eteen on tehty töitä viimeiset 4 vuotta. Tämä ja viime vuosina Itä-Eurooppaan suuntautunut aiempi vientikauppa autoteollisuudelle vie yhtiön vahvemmin sen suuntaamalle kasvu-uralle.

Teknisen erikoisosaamisen lisäksi Sabriscan Oy hallinnoi maailmanlaajuista toimitusketjua ja vastaa loppuasiakkaalle kokonaistoimituksista ja projektinhallinnasta. Muottiliiketoiminnan päällikkö Petri Kurki toteaa, ettei ilman pitkäaikaista suhdetta saksalaiseen autoteollisuuteen ja SabriScan Oy:n edistynyttä LEAN-projektinhallintaa nyt solmittu kauppa olisi ollut mahdollista. Referenssit maailman tunnetuimmille loppuasiakkaille edesauttavat kansainvälistymisessä, Kurki jatkaa.

Sabriscan Oy on perustettu vuonna 1998. Yhtiö on kehittänyt teknistä huippuosaamistaan vaativien ja erittäin tarkkojen optisten ja muiden ns. filigraanien osien valmistamiseksi. Tätä osaamista voidaan soveltaa ja skaalata lukuisilla eri toimialoilla. Yhtiön erikoismetodeille etsitään paraikaa patentoimismahdollisuuksia. Liiketoiminnan skaalautuvuutta on tutkittu ulkopuolisen tutkimustahon kanssa ja kokonaispotentiaaliksi arvioidaan maailmanlaajuisesti n. 3,5 miljardia euroa.

Sabriscan Oy:n tavoitteena on kasvaa kansainvälisesti riippumattomana ja oma-ehtoisena, asiakkaidensa ja kasvavien liiketoimintakeskittymien mukana ja tuntumassa. Vientipäällikkö Basan Patilin mukaan mikään yksittäinen ylivoimatekijä, kuten esim. tekninen ylivertaisuus ei riitä vaativille asiakkaille. Vasta kokonaisuus, jossa yhdistyy korkea laatu, lyhyet toimitusajat ja kustannustehokas toteutus, muodostaa asiakkaillemme kiinnostavan tarjonnan. Tähän tarvitaan lisäksi lokaalia, nopeasti reagoivaa palvelua. Olemme asiakkaidemme palautteen mukaan heidän ”taistelijoitaan” eturintamassa ”hands-on”, emme peräänny vaikeuksissakaan ja ratkaisemme visaisimmatkin pulmat. Kansainvälistymisen mahdollistavan rahoituksen saaminen tällä tarinalla ei aina ole helppoa. Onneksi meillä on pikkuhiljaa näyttöjä toiminnastamme, hymyilee Patil.

Lisätietoja:

Toimitusjohtaja Jari Kokkonen
puh. 040 514 6046 / jari.kokkonen@sabriscan.fi
www.sabriscan.fi

SabriScan Oy luo kilpailuetuja, teollisuudelle, kaupalle ja julkiselle sektorille. Palvelut ja tekniset tuotteet ratkaisuliiketoimintana. Helposti ja nopeasti.

SabriScan Oy:n vahva osaaminen takaa kilpailuetuja niin liiketoimintaan kuin työyhteisön kehittämiseenkin. SabriScan Oy:llä on oma tuotanto-, tutkimus-, projektimyynti-, valmennus- ja maahantuontiorganisaatio Riihimäellä. Yrityksellä on projektitoimintaa Aasiassa ja Euroopassa sekä tytäryritys Romaniassa. 

Liikevaihto v. 2015 oli 5 milj. euroa. AAA-luokitus, EFQM- ja ISO9001 sertifioitu sekä TEKES-edelläkävijäyritys.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs