Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kauppa » Säätiö palkitsi HAMKin vuoden opiskelijan ja työntekijän

Hämeen ammattikorkeakoulu HAMK

Säätiö palkitsi HAMKin vuoden opiskelijan ja työntekijän

Tiedote.
Julkaistu: 18.12.2015 klo 14:45
Julkaisija: Hämeen ammattikorkeakoulu HAMK

Hämeen ammatillisen korkeakoulutuksen ja tutkimuksen säätiö palkitsee vuosittain Hämeen ammattikorkeakoulun (HAMK) vuoden opiskelijan, erittäin ansioituneen opiskelijan sekä HAMKin henkilöstöä.

Stipendi on aina saajalleen iloinen yllätys. Säätiö pyytää esityksiä stipendin saajiksi yksiköiltä, koulutuksista, johtajilta ja rehtoreilta. Siten stipendin saaja ei ole tietoinen hänen puolestaan tehdystä esityksestä.

Stipendit julkistetaan ja jaetaan Hämeen ammattikorkeakoulun valmistujaisjuhlassa 18.12.2015.

Vuoden 2015 opiskelija, 1000 euron stipendi:

Jussi Parkkinen

Tieto- ja viestintätekniikan koulutusohjelma, Riihimäki

Jussi Parkkinen on edennyt opinnoissaan ripeästi saavuttaen erinomaisia oppimistuloksia. Hän on työskennellyt ahkerasti jokaisella opintojaksolla ja luonut hienoja pikkuhyötyohjelmia, hauskoja pelejä ja multimediateoksia.

Jussi on aina positiivinen, avulias ja kohtelias opiskelijatovereitaan ja opettajia kohtaan. On odotettavissa, että suuri yleisö saa kuulla jatkossa tästä lahjakkaasta ja taidokkaasta opiskelijasta.

Vuoden 2015 työntekijä, 1000 euron stipendi:

Brian Joyce

Ammatillinen opettajakoulutus

Brian Joyce on malliesimerkki uudistuvasta työntekijästä, joka on tukenut merkittävästi Hämeen ammattikorkeakoulua ja sen strategista kehittymistä erityisesti kansainvälistymisen alueella.

Hänen HAMK-uransa varrella kansainvälistyminen on muuttanut muotoaan. Se on merkinnyt aluksi opettajakollegojen tukemista monikulttuurisuudessa ja englanninkielisessä opetuksessa. Myöhemmin Brian on ollut ratkaiseva pääopettaja Hämeen ammattikorkeakoulun Ammatillisen opettajakorkeakoulun aloittaessa osaamisen vientiä vaativille asiakasryhmille. Tästä kokemuksesta on kyetty oppimaan yhdessä ja oppi pyritään hyödyntämään jatkossa.

Brian Joyce on työskennellyt Hämeen ammattikorkeakoulun eri yksiköissä ja ollut mukana organisaatiomuutoksissa myönteisenä ja uutta rakentavana henkilönä.

Hänessä yhdistyvät omaleimaisella tavalla monet työntekijän ja opettajan ihanneominaisuudet. Monet perinteiset mainesanat tuntuvat liian latteilta kuvailemaan häntä. Opiskelijoiden keskuudessa hänestä onkin tullut ilmiö, jota puhutellaan kunnioittavasti Mr Brian.

Brian Joycelle on ominaista 100 % omistautuminen HAMKille ja ehdoton tiimihenkisyys, johon yhdistyy reiluus, taitava ja luova pedagoginen osaaminen ja monikulttuurisuus.

Erittäin ansioitunut opiskelija 2015, Veijo Hintsasen erityisrahaston 1000 euron stipendi:

Matti Salakka

Degree Programme in International Business, Valkeakoski

Matti Salakka on ahkera opiskelija ja hänellä on erittäin myönteinen vaikutus ryhmän yhteishenkeen. Valkeakosken yksikössä Matin ryhmä on tullut hyvin tunnetuksi ryhmänä, joka on opiskellut yhdessä erittäin tiiviisti ja säännöllisesti. Tämä yhteisöllisyys on pääosin Matin ansiota, sillä hänellä on ollut aktiivinen rooli ryhmässä.

Matti Salakka on aina innokas auttamaan kanssaihmisiä – erityisesti kaikista vaativimmissa tehtävissä. Matti on auttanut opiskelijatovereita läpäisemään kursseja.

Matti Salakka on keskeinen toimija monissa yksikön tapahtumissa. Hänet on valittu vasta perustettujen Joulumessujen ensimmäiseksi puheenjohtajaksi. Opiskelijatoverit äänestivät hänet ryhmänsä ammattimaisimmaksi opiskelijaksi. Lisäksi Matti on hyödyntänyt opiskelussaan kaikki mahdollisuudet, jotka HAMK on tarjonnut ja hän on osallistunut intensiiviviikkoihin ja opintomatkoihin Suomessa ja Ruotsissa sekä Saksassa ja Brasiliassa.

Matti Salakka on todellinen esimerkki siitä, miten ammattikorkeakouluopintoja suoritetaan parhaiten.

Tiedotus / Hämeen ammattikorkeakoulu ja Hämeen ammatti-instituutti
Visamäentie 35 A, PL 230
13101 Hämeenlinna
sp. tiedotus@hamk.fi, p. (03) 6461 (vaihde)

www.hamk.fi

HAMK kuuluu ammattikorkeakoulujen strategiseen FUAS-liittoumaan yhdessä LAMKin ja Laurean kanssa.

www.fuas.fi

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs