Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kauppa » S-ryhmän uusi ravintolakonsepti tuo Prisman hintatason myös ravintolaan

Osuuskauppa Hämeenmaa

S-ryhmän uusi ravintolakonsepti tuo Prisman hintatason myös ravintolaan

Tiedote.
Julkaistu: 28.06.2011 klo 10:00
Julkaisija: Osuuskauppa Hämeenmaa

Hämeenmaa pilotoi ensimmäisenä Suomessa S-ryhmän uutta ravintolakonseptia Launeella. Ravintola on suunniteltu erityisesti suurten markettien yhteyteen toimivaksi.  Ravintolan nimi, Prisma Ravintola, kiteyttää kaikessa yksinkertaisuudessaan konseptin ydinajatuksen. Ravintola on kiinteä osa Prisman kokonaisuutta ja tarjoaa herkullista ruokaa mutkattoman helposti, nopeasti ja edullisesti.

- Uusi ravintolakonsepti toteuttaa Prisman asiakaslupausta ostamisen helppoudesta, laadusta sekä edullisuudesta. Prisma Ravintola tarjoaa myös uudenlaisen kokemuksen ja hinnoittelumallin arkiruokailuun. Meillä maksat vain siitä mitä otat. Tavoitteenamme on tehdä asiakkaan asioinnista mahdollisimman helppoa sekä minimoida jonotus- ja odotusajat, kertoo Osuukauppa Hämeenmaan ravintolatoimialajohtaja Timo Mäkelä.

Esimerkkejä hinnoista:

  • lounas tai päivällinen alkaen 4,90 €
  • lasten annokset alkaen 2,45 €
  • kahvikuppi 0,90 €

- Nelihenkinen perhe ruokailee näillä hinnoilla alle kahdenkymmenen euron ja aikaakin säästyy ruuanvalmistuksen sekä tiskaamisen sijaan muuhun, toteaa Mäkelä.

Prisma Ravintola toimii totutuista lounaspöydistä poiketen annosteluperiaatteella, jolloin tuotteen laatu voidaan paremmin varmistaa asiakkaan lautaselle saakka ja myös jonottaminen vähenee. Ruokalistalle on poimittu mojova kattaus maistuvaa arkiruokaa, herkullisia hampurilaisia, raikkaita salaatteja ja erilaisia pizza-annoksia. Siis reilua koko perheen ruokaa! Suosikkiannosten lisäksi tarjolla on päivittäin vaihtuva annos sekä edullinen lounas. Asiakas voi itse koota mieleisensä aterian valitsemalla lisukkeen eri vaihtoehdoista.

Prisma Ravintola palvelee sekä Prisman että sen oheismyymälöiden asiakkaiden ja henkilöstön lisäksi myös lähiympäristön asukkaita ja työntekijöitä. Yksi tärkeimmistä asiakasryhmistä ovat lapsiperheet, joille on nyt tarjolla juuri oikeanlaisia annoskokoja, Ciraflandia-leikkipaikka sekä lastenhoitohuone. Prisma Ravintolan kehitystyöhön ovat osallistuneet ravintola-alan ammattilaisten lisäksi myös Prisman omat asiakkaat.

Ravintola on auki koko Prisman aukioloajan, minkä ansiosta Prisma Ravintola voi tarjota maittavaa ruokaa aamiaisesta iltapalaan. Ravintolasta on myös kätevä ottaa ruoka-annoksia mukaan vaikkapa kotiin tai työpaikalle. Ruoan valmistuksessa hyödynnetään ison keittiön tarjoamia mahdollisuuksia sekä lähialueidenkin tuotteita.

Lisätietoja: 

Osuuskauppa Hämeenmaa, ravintolatoimialajohtaja Timo Mäkelä, puhelin 050 354 2200 tai timo.makela@sok.fi

 

Hämeenmaa – yli 130 000 asiakkaansa omistama yritys Osuuskauppa Hämeenmaa toimii Kanta- ja Päijät-Hämeessä 23 kunnan alueella. Hämeenmaa on alueensa suurin yritys, joka tarjoaa asiakasomistajilleen edullisia ja luotettavia kauppapalveluja sekä antaa ostojen keskittämisestä Bonusta. Hämeenmaa käyttää tuloksensa verkostonsa kehittämiseen ja asiakasomistajapalvelujen parantamiseen. Hämeenmaa harjoittaa ravintolaliiketoimintaa 28 yksiköllä koko toimialueellaan. Hämeenmaa toimii entuudestaan ravintolaliiketoiminnassa Rosso, Amarillo, Buffa, El Toro, Torero, Hesburger, Presso, Iloinen Kulkija, Pieni Talo Preerialla sekä Public Corner liikemerkkien alla.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs