Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kauppa » S-ryhmän osuustoimintarekka tuo tarinat tien päälle

SOK

S-ryhmän osuustoimintarekka tuo tarinat tien päälle

Tiedote.
Julkaistu: 14.05.2012 klo 13:00
Julkaisija: SOK

S-ryhmä juhlistaa YK:n kansainvälistä osuustoimintavuotta sekä kahta miljoonaa asiakasomistajaansa osuustoimintarekkakiertueella. Eri osuuskauppojen alueilla kiertävä tapahtumarekka kuljettaa mukanaan tietoa osuustoiminnallisesta vaikuttamisesta tarjoten samalla kaikenikäisille mukavaa kesäohjelmaa erilaisten pelien ja aktiviteettien muodossa.

Osuustoimintarekka kiertää maata toukokuusta elokuuhun. Tapahtumakiertueen tavoite on viedä osuustoimintaa ja asiakasomistajuutta suomalaisten tietoisuuteen. Tapahtuma viestii osaltaan myös siitä, mitä osuustoiminta on S-ryhmässä, ja mitä se asiakasomistajille merkitsee.  Kiertue jatkaa jo alkanutta 2 miljoonaa tarinaa -kampanjaa, jossa on kerätty asiakasomistajien tarinoita ja muistoja osuustoiminnasta.

Kiertueen päätähtenä on 18,5-metrinen Kenworth-rekka vuodelta 1978. Rekan yhteyteen pystytetään lisäksi ilmatelttoja ohjelmaa varten. Rekka on mukana erilaisissa tapahtumissa kesän mittaan, muun muassa Pori Jazzeilla sekä Tangokadulla Seinäjoella. Kaiken kaikkiaan yksitoista alueosuuskauppaa on jo mukana tapahtumakiertueella.

Maksuttomissa tapahtumissa voi tutustua osuustoiminnan periaatteisiin, kysyä asiakasomistajuudesta tai vastuullisesta kuluttamisesta sekä viihtyä vaikkapa Onnenpyörän tai S-Etukorttimyllyn parissa. Paikalla on osuuskauppakohtaisesti eri näytteilleasettajia.

Kiertueella on mukana yhteistyökumppaneina Elisa sekä Punainen risti. Punainen risti opettaa arjen turvallisuutta erilaisten taitoratojen kautta ja valmentaa ensiaputaidoissa. Samalla kerätään varoja varhaisnuorten Reddie Kids -kerhotoimintaan.

Kiertueen toteutuksesta yhdessä SOK:n kanssa vastaavat PR Trailers sekä Hohto Oy.

Kiertueen aikataulut täällä.

Kuvia S-kuvapankissa, Asiakasomistajuus-> Tapahtumat

Lisätietoja: Asiakkuuspäällikkö Merja Tummunki, SOK, p. 010 76 81210, merja.tummunki@sok.fi

 

 

Vuosi 2012 on YK:n julistama osuustoiminnan vuosi. Yhdessä yrittämisestä ja yhteistyöstä voimansa saava osuustoiminta on Suomessa suosittua: elämme maailman osuustoiminnallisimmassa maassa. S-ryhmässä osuustoiminnan juuret ulottuvat yli sadan vuoden taakse. S-ryhmä on yksi maamme vanhimmista ja suurimmista osuustoiminnallisista yritysryhmistä ja S-ryhmän osuuskauppojen omistajina on jo kaksi miljoonaa asiakasomistajaa.

Lue lisää osuustoiminnan juhlavuodesta: www.osuustoiminta.coop/2012

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs