Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kauppa » S-ryhmän kesäpäivät osuustoiminnan ytimessä

SOK

S-ryhmän kesäpäivät osuustoiminnan ytimessä

Tiedote.
Julkaistu: 27.08.2011 klo 15:55
Julkaisija: SOK

S-ryhmän hallinto ja johto kokoontuvat kuluvana viikonloppuna Poriin kesäpäivilleen, joilla pureudutaan S-ryhmän syvimpään ytimeen, osuustoimintaan. Osuustoimintaa käsitellään erityisesti nuorten ja kansainvälisen osuustoiminnan näkökulmista. Viikonlopun aikana kuullaan myös YK:n julistamasta kansainvälisestä osuustoimintavuodesta 2012 sekä siitä, miten juhlavuosi näkyy S-ryhmän arjessa. Kesäpäivät järjestetään nyt 13. kertaa.

Päivien eri tilaisuuksiin osallistuu noin 800 osuuskauppojen ja SOK-yhtymän hallinnon ja johdon edustajaa. Hallinnon kesäpäiviä on vietetty joka toinen vuosi vuodesta 1985 alkaen. Ensimmäiset päivät järjestettiin Vaasassa, ja siitä lähtien päiviä ovat isännöivät vuorotellen eri alueosuuskaupat. Nyt isäntäosuuskauppana on Satakunnan Osuuskauppa.

Tänä kesänä tuli kuluneeksi 110 vuotta osuustoimintalain säätämisestä. Tänä aikana Suomesta on kehittynyt maailman osuustoiminnallisin maa.

 − Ei ole liioittelua sanoa, että suomalainen tasa-arvoinen ja demokraattinen yhteiskunta on kehittynyt vahvojen osuuskuntien taustatuella. Monella tämän päivän suurista osuustoimintayrityksistä − S-ryhmä mukaan lukien − ovat olleet merkittävässä roolissa paitsi suomalaisen palveluinfrastruktuurin luomisessa, myös yhdessä yrittämisen ja omatoimisuuden hengen vahvistamisessa, SOK:n hallintoneuvoston puheenjohtaja, teollisuusneuvos Otto Mikkonen totesi tervehdyspuheessaan.

 Kansainvälisen tervehdyksen tilaisuuteen toivat Kansainvälisen Osuustoimintaliiton, ICA:n, puheenjohtaja, Dame Pauline Green ja pääjohtaja Charles Gould.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs