Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kauppa » S-ryhmän ja Aurinkomatkojen yhteistyö kerryttää Bonusta myös lomamatkoista

SOK

S-ryhmän ja Aurinkomatkojen yhteistyö kerryttää Bonusta myös lomamatkoista

Tiedote.
Julkaistu: 19.06.2012 klo 14:00
Julkaisija: SOK

S-ryhmä tarjoaa ensimmäisenä suomalaisena kaupparyhmänä mahdollisuuden kerryttää rahanarvoista Bonusta lomamatkoista. Asiakasomistajille Bonusta kerryttävän matkatarjonnan löytäminen helpottui keväällä 2012, kun Aurinkomatkat avasi Bonusta kerryttävän rantaloma- ja teemamatkatarjonnan aurinkomatkat.fi -sivustolle S-ryhmän matkailuportaalin S-Matkat.fi –sivuston lisäksi. Aurinkomatkojen sivusto on yksi Suomen suosituimmista matkailun verkkosivuista.

Bonuksen piirissä ovat Aurinkomatkojen kaikki suosituimmat lomakohteet Kreikasta Kanariansaarille ja Thaimaasta Vietnamiin. Matkapakettivalikoimassa on lukuisia eritasoisia hotellivaihtoehtoja sekä perheille että ilman lapsia matkustaville. Bonusta saa kaikista Aurinkomatka-matkapaketeista, joiden hotellit on merkitty S-Etukortilla ja täysin uutta on, että Bonusta voi saada myös edullisista äkkilähdöistä.

- S-ryhmän tavoitteena on tarjota asiakasomistajille monipuolinen palvelu- ja etutarjonta. Perheen lomamatka on aina iso hankinta ja asiakasomistajamme ovat ottaneet erittäin tyytyväisinä vastaan mahdollisuuden kerryttää Bonusta myös lomamatkoistaan, kertoo SOK:n partnertoiminnan päällikkö Marjaana Saarikoski.

Suuremman perheen säästö voi nousta jopa satoihin euroihin matkaa varatessa.

- Yhteistyömme S-ryhmän kanssa on käynnistynyt vauhdikkaasti ja erityisen ilahtuneita asiakkaamme ovat olleet siitä, että Bonusta saa myös äkkilähdöistä, kertoo myynti- ja markkinointijohtaja Anna Salmi Aurinkomatkoista.

Tulevaisuudessa Bonusta kerryttävien matkapakettien valikoima tuleekin kasvamaan entisestään hyvän vastaanoton siivittämänä. Matkan voi jatkossakin luonnollisesti varata myös ilman S-Etukorttia, mutta mahdollisuus Bonukseen ilahduttaa varmasti jokaista 2,1 miljoonaa osuuskauppojen asiakasomistajataloutta.

Lisätietoja:    
Aurinkomatkat, myynti- ja markkinointijohtaja Anna Salmi, p. 010 446 7100
SOK, partnertoiminnan päällikkö Marjaana Saarikoski, p. 0107681207

 www.aurinkomatkat.fi
www.s-matkat.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs