Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kauppa » S-ryhmä suunnittelee uutta päivittäistavarakaupan logistiikkakeskusta Sipooseen

SOK

S-ryhmä suunnittelee uutta päivittäistavarakaupan logistiikkakeskusta Sipooseen

Tiedote.
Julkaistu: 04.10.2011 klo 18:30
Julkaisija: SOK

S-ryhmä kartoittaa mahdollisuuksia uuden päivittäistavaroiden logistiikkakeskuksen rakentamiseen. Toteutuessaan uuden logistiikkakeskuksen rakennushankkeesta tulee yksi S-ryhmän historian mittavimmista projekteista.

 ”Uusi logistiikkakeskus on vasta suunnitteluvaiheessa eikä sen toteuttamisesta ole tehty toistaiseksi päätöksiä. Yhtenä osana suunnittelua olemme kartoittaneet logistiikkakeskukselle sopivia tontteja. Tarkoituksenmukaisin tontti on löytynyt Sipoon Bastukärristä, johon myös S-ryhmän käyttötavarakaupan logistiikkakeskus nousee”, S-ryhmän hankinta- ja logistiikkayhtiö Inex Partners Oy:n toimitusjohtaja Jukka Viri kertoo.

 Tällä hetkellä S-ryhmän kaikkien ketjujen päivittäistavaralogistiikka hoidetaan Espoon Kilossa sijaitsevan logistiikkakeskuksen kautta.

 ”Kilon logistiikkakeskuksen tilat ja kapasiteetti ovat käymässä riittämättömiksi. Koska rakennuksen laajentamismahdollisuudet ovat Kilossa rajalliset, mietimme nyt vaihtoehtoja päivittäistavaroiden logistiikan ja varastoinnin järjestämiseen tulevaisuudessa. Tavoitteenamme on entistä parempi ja tehokkaampi palvelu”, Jukka Viri toteaa.

 Uuden logistiikkakeskuksen tontiksi kaavailtu 53 hehtaarin kokoinen alue sijaitsee Bastukärrin työpaikka-alueen asemakaava-alueella, S-ryhmän käyttötavarakaupan logistiikkakeskuksen eteläpuolella. Sipoon kunta omistaa alueesta noin 39 hehtaaria ja Rudus Oy noin 14 hehtaaria.

Sipoon kunnan kannalta uusi logistiikkakeskus olisi merkittävä hanke. Se tukee kunnan kasvustrategiaa, erityisesti Talman alueen osalta. Logistiikkakeskus olisi Sipoon suurin yksityinen työnantaja ja sen myötä Sipoon kunnalle tulisi merkittäviä kiinteistö – ja yhteisöverotuottoja.

 Sipoon kunnanhallitus hyväksyi kokouksessaan 4.lokakuuta  maa-alueen myynnin S-ryhmälle. Seuraavaksi tonttiasiaa käsitellään Sipoon kunnanvaltuustossa marraskuussa.

Lisätietoja: Inex Partners Oy, toimitusjohtaja Jukka Viri, p. 010 76 87382, s-posti: jukka.viri@sok.fi
Sipoon kunta, kehitysjohtaja Mikko Aho, p. 09 2353 6700, s-posti: mikko.aho@sipoo.fi

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs