Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kauppa » S-market Oitti avaa laajennettuna ja juhlii

Osuuskauppa Hämeenmaa

S-market Oitti avaa laajennettuna ja juhlii

Tiedote.
Julkaistu: 26.11.2014 klo 11:30
Julkaisija: Osuuskauppa Hämeenmaa

Osuuskauppa Hämeenmaa jatkaa palveluverkostonsa kehittämistä Kanta- ja Päijät-Hämeen maaseutupitäjissä. Huomenna 27.11.2014 vietetään laajennetun myymälän avajaisia Oitissa. Uudistunut S-market on saanut merkittävästi lisää neliöitä ja tuotevalikoimia. Myös kiinteistön energiatehokkuutta on parannettu. Avajaispäivä on merkittävä paitsi 10-vuotiaalle myymälälle, myös 110 vuotta täyttävälle hämäläiselle osuuskaupalle. Tapahtumaa juhlistetaan kahvituksella yhdessä asiakkaiden kanssa.

 

Laajennettuna 27.11. avaava S-market Oitti on saanut remontin yhteydessä kokonaan uuden myymäläilmeen. Myymäläpinta-ala kasvoi 1,5-kertaiseksi.
─ Haluamme satsata myös maaseutupitäjiin, ja vuoden 2014 investointimme ovat jakautuneet kattavasti koko toimialueellemme. Nyt paranevat lähipalvelut Oitissa, kertoo Hämeenmaan marketkaupan toimialajohtaja Timo Kyllönen.

Yksi remontin keskeisiä lähtökohtia on ollut kiinteistön energiatehokkuuden kasvattaminen.
─ Valaistus on toteutettu led-valoin, ja uudet kylmäkalusteet ovat energiatehokkaita. Lisäksi kylmälaitteista vapautuva lauhdelämpö otetaan talteen ja ohjataan kiinteistön lämmitykseen, Timo Kyllönen kuvailee.

Asiakkaille uudet tilat merkitsevät leveämpiä käytäviä ja vaivattomampaa asiointia.
— Tuotevalikoimat kasvoivat kaikilla tuotealuilla, ja erityisesti tuoretuotteille saatiin nyt kaivattua lisätilaa. Myös käyttötavarapuolelle tuli paljon uutta, marketpäällikkö Arja Suomela kertoo.

Jo 10 vuotta paikkakuntalaisia palvelleelle myymälälle avajaispäivä on erityinen. Se osuu hämäläisen osuuskaupan 110-vuotisjuhlapäivään.
— Toivotamme kaikki paikkakuntalaiset ja yhteisen lähikauppamme asiakkaat tervetulleeksi juhlakahvitukseen, Arja Suomela sanoo.

 

Lisätietoja:

Osuuskauppa Hämeenmaa, market- ja ABC-toimialajohtaja Timo Kyllönen, puh. 050 558 1215
Osuuskauppa Hämeenmaa, marketpäällikkö Arja Suomela, puh. 050 380 1414

Hämeenmaa – 145 000 asiakkaansa omistama yritys

Osuuskauppa Hämeenmaa toimii Kanta- ja Päijät-Hämeessä, 23 kunnan alueella. Hämeenmaa on alueensa suurin yritys, joka tarjoaa asiakasomistajilleen edullisia ja luotettavia kauppapalveluja sekä antaa ostojen keskittämisestä Bonusta. Hämeenmaa käyttää tuloksensa verkostonsa kehittämiseen ja asiakasomistajapalvelujen parantamiseen.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs