Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kauppa » S-market Mascot Lahden keskustassa uudistui

Osuuskauppa Hämeenmaa

S-market Mascot Lahden keskustassa uudistui

Tiedote.
Julkaistu: 29.11.2013 klo 08:22
Julkaisija: Osuuskauppa Hämeenmaa

Osuuskauppa Hämeenmaa jatkaa toimipaikkaverkostonsa kehittämistä. Täysin uudistuneen S-market Mascotin avajaisia vietetään tänään 29.11.2013. Uudistetun S-market Mascotin avainsanoja ovat kattavat valikoimat ja asioimisen helppous. Myös energiatehokkuus on otettu keskeiseksi lähtökohdaksi suunnittelussa.

Osuuskauppa Hämeenmaa on kehittänyt toimipaikkaverkostoansa vuonna 2013 taantumasta huolimatta. Investointeja on tehty kattavasti pitkin Kanta- ja Päijät-Hämettä, niin isompien kaupunkien keskustoissa kuin pienemmilläkin paikkakunnilla. Vuoden aikana asiakasomistajien palveluita on parannettu merkittävästi muun muassa Lahden keskustassa. Tuorein investointi on S-market Mascotin uudistaminen.

– S-market Mascotin konseptin uudistuksessa on otettu vahvasti huomioon keskustassa asuvien ja asioivien asiakkaiden tarpeet. S-market Mascot sijaitsee torin ja tulevan toriparkin tuntumassa, ja alue vilkas kävelyalue. Uutta myymälässä on monipuolinen paistopiste sekä entistä runsaampi valikoima herkullisia lounasvaihtoehtoja nopeasti mukaan otettavaksi. Lounasvaihtoehtoja ovat muun muassa salaatit, täytetyt patongit sekä pikkusuolaiset omasta paistopisteestä. Tuotteet löytyvät helposti take away -alueelta, marketkaupan toimialajohtaja Timo Kyllönen Hämeenmaalta kertoo.

S-market Mascotin uudistus näkyy asiakkaille ennen kaikkea asioimisen helppoutena. Myymälä on ilmeeltään täysin uudistunut, valikoimat ovat laajat, myymälässä on runsaasti tilaa ja take away -tuotteiden määrä on runsas. S-market Mascot palveleekin ennen kaikkea nopean asioimisen tarpeita niin työpäivän aikana kuin iltaisin ja viikonloppuisinkin.

S-market Mascotin uudistuksessa on kiinnitetty erityistä huomiota energiatehokkuuteen ja ympäristöystävällisyyteen. Valaistuksessa on käytetty LED-tekniikkaa, ja kylmälaitteet ovat energiatehokkaita sekä kylmäaineeltaan ympäristöystävällisempiä.

S-market Mascot sijaitsee Lahden keskustassa torin laidalla osoitteessa Vapaudenkatu 3, Lahti.

Lisätietoja: Osuuskauppa Hämeenmaa, toimialajohtaja Timo Kyllönen, puhelin 050 558 1215

Hämeenmaa – yli 144 000 asiakkaansa omistama yritys

Osuuskauppa Hämeenmaa toimii Kanta- ja Päijät-Hämeessä, 23 kunnan alueella. Hämeenmaa on alueensa suurin yritys, joka tarjoaa asiakasomistajilleen edullisia ja luotettavia kauppapalveluja sekä antaa ostojen keskittämisestä Bonusta. Hämeenmaa käyttää tuloksensa verkostonsa kehittämiseen ja asiakasomistajapalvelujen parantamiseen.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs