Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kauppa » S-market Lammi avaa uusissa tiloissaan

Osuuskauppa Hämeenmaa

S-market Lammi avaa uusissa tiloissaan

Tiedote.
Julkaistu: 26.04.2012 klo 07:58
Julkaisija: Osuuskauppa Hämeenmaa

Uudistettu S-market Lammi avataan torstaina 26.4.12 klo 9. Entisen kiinteistön viereen noussut myymälä on tilava, valikoimat ovat laajentuneet, ja vanhan S-marketin purkutöiden edetessä myös parkkitilaa tullaan saamaan lisää. Uuden kiinteistön rakentamisessa keskeiseksi lähtökohdaksi otettiin energiatehokkuus.

 

- S-marketin perusteellinen uudistaminen asetettiin tavoitteeksi, kun Lammin Osuuskauppa sulautui Hämeenmaahan loppuvuodesta 2010. Uudet tilat uudessa kiinteistössä tulevat tarpeeseen. Tilavassa myymälässä on nyt helppo asioida ja ostosten tekeminen on vaivattomampaa. Myös valikoima paranee uudistuksen myötä, Osuuskauppa Hämeenmaan markettoimialajohtaja Olli Vormisto kertoo.

Vanhan S-marketin purkutyöt aloitetaan välittömästi uuden myymälän valmistuttua. - Näin saamme tontille myös tilavan parkkialueen. Se valmistuu juhannukseen mennessä. Entisen S-marketin kiinteistöön kuuluva arvokas vanhin osa, jossa toimii kahvila, toki säilyy muutoksista huolimatta, Olli Vormisto jatkaa.

Uuden kiinteistön energiatalouteen on kiinnitetty paljon huomiota. Esimerkiksi valaistuksessa on käytetty LED-tekniikkaa. Myös kannelliset ja ovelliset pakastekaapit ja -altaat kasvattavat myymälän energiatehokkuutta. - Kylmäkalusteista vapautuvan lauhdelämmön ohjaaminen myymälän lattialämmitykseen on esimerkki uusista, energiaa säästävistä ratkaisuista, joita olemme ottaneet käyttöön. Lisäksi kylmäkalusteiden kylmäaineena käytetään hiilidioksidia. Se on paitsi tehokkaampi myös huomattavasti perinteisiä kylmäaineita ympäristöystävällisempi ratkaisu, Olli Vormisto lisää.

S-market Lammi avataan tänään 26.4.12 osoitteessa Mommilantie 1.Lisätietoja: Osuuskauppa Hämeenmaa, toimialajohtaja Olli Vormisto, puh. 050 358 8336

Hämeenmaa – yli 136 000 asiakkaansa omistama yritys

Osuuskauppa Hämeenmaa toimii Kanta- ja Päijät-Hämeessä 22 kunnan alueella. Hämeenmaa on alueensa suurin yritys, joka tarjoaa asiakasomistajilleen edullisia ja luotettavia kauppapalveluja sekä antaa ostojen keskittämisestä Bonusta. Hämeenmaa käyttää tuloksensa verkostonsa kehittämiseen ja asiakasomistajapalvelujen parantamiseen.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs