Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kauppa » Rosso valjastaa asiakkaat pizzasuunnittelijoiksi

Pirkanmaan Osuuskauppa

Rosso valjastaa asiakkaat pizzasuunnittelijoiksi

Tiedote.
Julkaistu: 05.01.2011 klo 13:50
Julkaisija: Pirkanmaan Osuuskauppa

Rosso-ravintolat ovat käynnistäneet kampanjan, jossa asiakkaat voivat äänestää ja suunnitella omalle lähi-Rossolleen pizzan pohjasta ja kastikkeesta alkaen aina täytteisiin ja juustolajeihin asti. Kampanjan äänestyksissä parhaiten menestyneiden pizzojen joukosta valitaan pizzat Rossojen ruokalistoille.

Tempaukseen osallistuu myös Tampereen Rosso.
- Asiakkaidemme omistamana yrityksenä haluamme antaa asiakkaillemme mahdollisuuden vaikuttaa siihen, mitä valikoimissamme on. Sosiaalisen median ja internetin kautta käytävä kilpailu antaa siihen helpon ja hauskan mahdollisuuden, Tampereen Rosson ravintolapäällikkö Rauni Järvinen kertoo.

Pizzakisa-kampanjaan voi osallistua Rosson Facebook-sivujen kautta 3.1.-8.3.2011 välisenä aikana. Pizzaehdotuksen lähettämällä voi voittaa myös skootterin ja muita palkintoja.

Lisätietoja:
Tampereen Rosson ravintolapäällikkö Rauni Järvinen, puh. 040 574 4088
http://www.facebook.com/Rosso.Ravintolat

Rosso
Rosso on lapsiperheitä monipuolisesti huomioiva ravintola. Rosso-ravintolat ovat tarjonneet italialaishenkistä ruokaa suomalaiseen makuun jo yli kolmenkymmenen vuoden ajan. Rosson ruokatarjonta on vuosien myötä pysynyt aina ajan hengessä, klassikoita kunnioittaen. Esimerkiksi ruokien terveellisyyttä on ajateltu valmistustapojen erilaisilla valinnoilla, erityisillä kevytannoksilla ja kalorien julkistamisella. Myös suolan käyttöä on vähennetty. Esimerkiksi lasten ranskalaiset tarjotaan Rossossa ilman suolaa.

Rosso on S-ryhmän ja koko Suomen suurin ravintolaketju. Ensimmäinen Rosso avattiin Lahden keskustaan vuonna 1978. Tällä hetkellä ravintoloita on Suomessa 42 ja yksi Tallinnassa. Ketju työllistää noin 700 henkilöä. www.rosso.fi

Liitetiedostot

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs