Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kauppa » Roclasta ensimmäinen Teknisen Kaupan Ratkaisutoimittaja

Teknisen Kaupan ja Palveluiden yhdistys

Roclasta ensimmäinen Teknisen Kaupan Ratkaisutoimittaja

Tiedote.
Julkaistu: 11.10.2011 klo 11:00
Julkaisija: Teknisen Kaupan ja Palveluiden yhdistys

Sähköisiä varastotrukkeja ja automaattitrukkijärjestelmiä sekä niiden elinkaarenaikaisia ylläpitopalveluita ja tietovirtoja kehittävä, valmistava ja markkinoiva Rocla Oy on voittanut kaikkien aikojen ensimmäisen Teknisen Kaupan Ratkaisutoimittaja -kilpailun. Voittaja julkistettiin tänään Kauppa 2012 -tapahtuman Teknisen Kaupan Kaupallisuusseminaarin yhteydessä.

Teknisen kaupan alalla toimivat yritykset ovat yhä vahvemmin asiakkaiden palvelutoimittajia. Toimiala kehittää osaamisellaan, tuotteillaan ja palveluillaan suomalaista teollisuutta. Kilpailun tavoite onkin löytää ratkaisuliiketoiminnan edelläkävijöitä, jotka ovat uudistaneet omaa liiketoimintaansa uusien ratkaisujen ja palvelujen avulla, tuottaneet asiakkailleen konkreettista etua uusien palvelukonseptien avulla tai kehittäneet asiakkailleen hyödyllistä palveluliiketoimintaa.

Voittanneella Roclan ratkaisulla tehostetaan asiakkaan sisälogistiikkatoimintoja. Asiakas pystyy keskittymään ydintoimintaansa sekä budjetoimaan tarkemmin trukkikalustonsa kustannukset. Asiakkaiden tehokkuus on lisääntynyt, kustannuksissa säästetty ja työhyvinvointi parantunut.

Tuomariston mukaan Roclan ratkaisutarjoomien erot ovat selkeät, samoin kuin se, mistä veloitukset muodostuvat. Ratkaisumallit ovat kaupallistettavissa niin Suomessa kuin kansainvälisilläkin markkinoilla.

­– On hienoa, että tällaisia kilpailuja järjestetään, eikä meidän tarvinnut pohtia osallistumistamme pitkään, koska uskoimme oman ratkaisumme mahdollisuuteen. Olemme kehittäneet ratkaisuliiketoimintaamme jo useiden vuosien ajan, ja saamamme tunnustus kannustaa jatkamaan kehitystyötä. Nyt tuntuu hyvälle, Rocla Oy:n liiketoiminnan kehityspäällikkö Jukka Oksanen sanoo.

Kunniamaininnan kilpailussa sai ratkaisuja kone-, metalli- ja muoviteollisuudelle tuottava Sabriscan Oy. Tuomariston mielestä Sabriscan on kansainvälistynyt esimerkillisesti. Kun muut valittavat tuotannon siirtymisestä Kiinaan, Sabriscan on aloittanut muottien valmistuksen siellä. Yrityksen palvelujen joukossa on helmiä, kuten mainittu muottituotantopalvelu, jolla on pyritty hyötymään globalisaatiosta.

Kilpailun tuomaristoon kuuluivat Melba Groupin toimitusjohtaja Jukka Järvinen, Tekesin SERVE-ohjelman johtoryhmän puheenjohtaja ja

Tampereen yliopiston Johtamiskorkeakoulun
Tampereen Palveluinnovaatiokeskus

Tampereen yliopiston Johtamiskorkeakoulun Palveluinnovaatiokeskuksen hankejohtaja Lasse Mitronen (puheenjohtaja), teknologiapäällikkö, Teknologiateollisuus ry:n BestServ Forumin koordinaattori 2005-) Iiro Salkari VTT:stä, Tekniikka & Talouden päätoimittaja Terho Puustinen sekä Teknisen Kaupan ja Palveluiden yhdistyksen toimitusjohtaja Markku Uitto.

– Tuomaristoa ilahdutti kilpailun saama suosio ja kova taso. Se kertoo, että teknisen kaupan yritykset haluavat omaa toimintaansa kehittämällä olla mukana Suomen teollisuuden kilpailukyvyn parantamisessa, tuomariston puheenjohtaja Lasse Mitronen sanoo.

Lisätietoja:

Lasse Mitronen

puh. 040 190 4047

lasse.mitronen@uta.fi 

 

Teknisen Kaupan ja Palveluiden yhdistykseen kuuluu yli kolmesataa alan yritystä ja kolme jäsenliittoa. Jäsenyritysten palveluksessa on noin 20 000 henkilöä. Yhdistys on Kaupan liiton jäsen. Yhdistykseen kuuluu yli kolmekymmentä teknisen kaupan toimialoja edustavaa jaostoa. Yritysjäseniä ovat esimerkiksi ABB, Alfa Laval, Aspo, BASF, Black & Decker, Cramo, Fastems, Hitachi Power Tools, Kodak, Konekesko, Kärcher, Machinery, Michelin, Onninen, Procter & Gamble, Ramirent, Rocla, SKS-Group, Suzuki ja Xerox. Yhdistysjäseniä ovat Hydrauliikka- ja Pneumatiikkayhdistys, LVI-teknisen kaupan liitto ja Sähköteknisen Kaupan liitto.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs