Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kauppa » Robertsin juotavien marjavälipalojen sarjaan runsaskuituinen uutuus

Oy Roberts Ab

Robertsin juotavien marjavälipalojen sarjaan runsaskuituinen uutuus

Tiedote.
Julkaistu: 22.12.2015 klo 14:52
Julkaisija: Oy Roberts Ab

Suomalainen perheyritys Roberts on erikoistunut korkealaatuisten ja innovatiivisten marjatuotteiden valmistamiseen. Kokonaisista marjoista valmistetut Berriet saavat nyt joukkoonsa runsaskuituisen uutuustuotteen.

Berrie +Fiber marjoilla

Roberts Berrie +Fiber on uusi, juotava hyvän olon välipala. Mustikasta ja luumusta valmistettu uutuus on erinomainen kuidun lähde – jo yhdessä purkillisessa on enemmän kuitua kuin lautasellisessa kaurapuuroa. Säännöllisessä käytössä tuotteen sisältämä liukenematon ravintokuitu parantaa ruuansulatusjärjestelmän toimintaa.

Kuitu on peräisin maissista ja luontaisesti gluteeniton. Näin ollen Berrie +Fiber sopii erinomaisesti kuidun lähteeksi myös keliakikoille. Tuote onkin jo saanut runsaasti kiinnostusta kunnallisilta, laitosruokailua järjestäviltä tahoilta, joiden on kiinnitettävä erityistä huomiota ruoka-aineallergioihin ja ruokavalioihin.

Roberts Berrieissä on marjojen kaikki parhaat ominaisuudet helposti nautittavassa muodossa. Juotavat välipalat on valmistettu kokonaisista marjoista, jolloin mukana ovat myös runsaasti flavonoideja, vitamiineja ja kuituja sisältävät kuoret ja siemenet. Yksi desilitran kokoinen purkillinen Berrie +Fiberiä sisältää noin 75 kokonaista mustikkaa.

Huoneenlämmössä säilyvät Berriet on helppo ottaa mukaan ja nauttia missä tahansa. Täysin kasviperäisten, maidottomien ja gluteenittomien Berrieiden kaikki makeus on peräisin marjoista ja hedelmistä. Roberts Berriet valmistetaan Suomessa.

Berrie +Fiber on saatavilla verkkokaupastamme osoitteessa shop.roberts.fi sekä ammattilaisille Kespro-tukun kautta tai suoraan myynnistämme.

Liitetiedostot

Roberts on yli satavuotias marjatuotteita valmistava perheyritys. Olemme erikoistuneet innovatiivisiin marjatuotteisiin, joissa yhdistyvät hyvä maku, terveellisyys, helppous ja aitous. Kaikki tuotteemme valmistetaan omalla tehtaallamme Turussa.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs