Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kauppa » Reitan Group perustaa sijoitusyhtiön Reitan Kapitalin – R-kioskien entinen toimitusjohtaja johtaa jatkossa koko Reitan Groupin kioskiliiketoimintaa

Reitan Group perustaa sijoitusyhtiön Reitan Kapitalin – R-kioskien entinen toimitusjohtaja johtaa jatkossa koko Reitan Groupin kioskiliiketoimintaa

Tiedote.
Julkaistu: 27.05.2016 klo 13:00
Julkaisija: R-kioski

Reitan Group perustaa uuden liiketoimintayksikön sijoitusyhtiö Reitan Kapitalin. Uutta sijoitusyhtiötä johtaa Magnus Reitan. Suomen R-kioskin toimitusjohtajana aiemmin toiminut Johannes Sangnes siirtyy Magnus Reitanin paikalle Reitan Conveniencen toimitusjohtajaksi.

Reitan Group on kuluneen 15 vuoden aikana tehnyt useita suuria ja onnistuneita yritysostoja, kuten R-kioskin osto. 

- Hankintavelka on nyt maksettu pois. Yhtiölle kerääntyvän ylijäämän ammattimaisen varainhoidon varmistamiseksi perustamme erillisen liiketoimintayksikön sijoitusyhtiö Reitan Kapitalin kautta, kertoo Odd Reitan.

Reitan Kapitalin tehtävä on turvata ja kehittää Reitan Groupin taloudellista vaurautta. Yhtiö aikoo rakentaa monipuolisen ja globaalin sijoitussalkun yhtiön nykyisen liiketoiminnan rinnalle. 

- Reitan Kapitalin tavoitteena on edistää vakautta, turvata työpaikkoja ja huolehtia kyvystämme investoida jatkossakin ydinliiketoimintaamme. Se toimii lisäksi taloudellisena puskurina vaikeina aikoina, sanoo Reitan Kapitalin uusi toimitusjohtaja Magnus Reitan.

- R-kioskille tämä on tärkeä uutinen, sillä se mahdollistaa merkittävien investointien jatkumisen myös Suomen kioskiliiketoiminnassa. Voimme tulevaisuudessakin esimerkiksi avata uusia myymälöitä, R-kioskin toimitusjohtaja Teemu Rissanen jatkaa. 

Johannes Sangnes nimitetty Reitan Convenience AS:n toimitusjohtajaksi

Johannes Sangnes aloittaa Reitan Convenience AS:n toimitusjohtajana kesäkuun ensimmäisenä päivänä. Hän toimii tällä hetkellä yhtiön operatiivisena johtajana (COO) ja myös hallituksen puheenjohtajana Reitan Conveniencen liiketoiminnoissa Suomessa ja Baltiassa. Sangnes toimi R-kioski Oy:n toimitusjohtajana v. 2012 – 2015, ja ennen sitä hän johti Reitan Conveniencen toimintaa Norjassa ja Ruotsissa menestyksekkäästi.

- Sangnes on yksi Reitan Groupin menestyksekkäimpiä johtajia. Olen vakuuttunut, että hän on juuri oikea henkilö johtamaan yritystämme tulevaisuuden tarpeet huomioiden. Hänen johdollaan jatkamme kasvuamme myös tulevina vuosina, toteaa hallituksen puheenjohtaja Odd Reitan.

Lisätietoja:

toimitusjohtaja Teemu Rissanen, puh. 020 554 4035, teemu.rissanen(at)r-kioski.fi

viestintäpäällikkö Karin Gummerus, puh. 020 554 4150, karin.gummerus(at)r-kioski.fi

 

(Kuvassa vasemmalta oikealle Teemu Rissanen, Magnus Reitan, Johannes Sangnes.)

Liitetiedostot

Reitan Convenience -yhtiöön kuuluvat R-kioski Suomessa, Narvesen Norjassa ja Latviassa, Pressbyrån Ruotsissa, 7-Eleven ja Shell/7-Eleven Norjassa, Ruotsissa ja Tanskassa, R-kiosk Virossa sekä Lietuvos Spauda Liettuassa. Reitan Convenience on markkinajohtaja jokaisessa toimintamaassaan. Vuonna 2015 Reitan Conveniencen liikevaihto oli EUR 1,6 miljardia ja myymälöiden lukumäärä oli 2 400. Vuonna 2015 Reitan Groupin liikevaihto oli EUR 9,0 miljardia ja henkilökuntaa sillä oli 36 000.

R-kioski on kannattava, kauppiasvetoinen kioskiketju, joka tarjoaa asiakkailleen monipuolisen valikoiman viihdettä, jännitystä ja mielihyvää sekä tärkeitä arjen tuotteita ja palveluita – nopeasti ja mukavasti aamusta iltaan. R-kioski on osa Reitan Group -yhtiöön kuuluvaa Reitan Convenience -yhtiötä, ja sillä on valtakunnallinen peitto n. 615 myymälällä. R-kioskin bränditunnettuus on 98 %. 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs