Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kauppa » Ravintola Belge aukeaa uusittuna 3.3.2011

HOK-Elanto

Ravintola Belge aukeaa uusittuna 3.3.2011

Tiedote.
Julkaistu: 18.02.2011 klo 15:29
Julkaisija: HOK-Elanto

Belge bar&bistro on mutkaton belgialainen olut- ja seurusteluravintola kahdessa kerroksessa Kluuvikadun ja Aleksanterinkadun kulmassa.

Belgen ja Kluuvin kauppakeskuksen remontti

Vuonna 2002 avatun Belgen tilat remontoidaan, samalla kun Kluuvin kauppakeskus saa täysin uuden suunnan, fokusoituen voimakkaasti muodin maailmaan. Kauppakeskuksen sisätiloja rakennetaan parhaillaan kokonaan uusiksi. Belgeen tulee uusia sisäänkäyntejä kauppakeskuksen remontin valmistuessa loppuvuodesta 2011.

Belgen sisäänkäynti Kluuvikadulta vaihtaa nyt paikkaa ja alakerran baari on muuttanut kokonaan uusiin tiloihin. Yläkerrassa jatkaa edelleen bistro ja kirjasto entisillä paikoillaan, uusitulla sisustuksella. Sisustuksen on suunnitellut Jutta Johansson. Hän suunnitteli myös Belgen alkuperäisen sisustuksen vuonna 2002. Jutta Johansson on suunnitellut muun muassa Ravintola Casa Largon, ja vastaa ensi syksynä uusiutuvan Ravintola Kappelin sisustuksesta. Uusittu Belge avataan 3.3.2011 klo 14.

Belge bar&bistro – nautintoja belgialaisella aksentilla.

Belgialaiset rakastavat hyvää ruokaa ja juomaa niin laadullisesti kuin määrällisesti. Tämä on myös Belgen ohjenuora; tarjota asiakkaille elämän hyviä puolia. Olut kaadetaan oikein ja annokset ovat reiluja ja rehellisiä.

Belgialaiset oluet

Mistään muusta maasta ei tule niin paljon erityyppisiä oluita kuin Belgiasta. Belgiassa on noin 120 panimoa, jotka valmistavat yhteensä noin 500:a eri olutta. Englantilainen olutguru Michael Jackson on todennut ettei mistään muusta maasta löydy vastaavaa laadukkaiden oluiden kirjoa kuin Belgiasta.

Simpukat ja belgialaiset perunat

Belgen bistrossa tarjoillaan mutkatonta syötävää rennossa ympäristössä. Belgia tunnetaan simpukoista, jotka ovat yksi terveellisimmistä ruokalajeista maapallolla. Niissä on paljon mineraaleja, proteiinia, mutta hyvin vähän rasvoja. Simpukoiden kanssa maistuvat maailman parhaat ranskalaiset – belgialaiset perunat. Parasta bintje-perunaa, sentin paksuiset lohkot ja kypsennys ensin 140 asteessa, jäähdytys ja sitten viimeistely 180 asteessa. Tuloksena rapeat, kultaisen ruskeat perunat, jotka kevyen suolan ja majoneesin kanssa vievät kielen mennessään.

Groovin Library

Yläkerran kirjaston kodikas tila houkuttelee paikalle viihtymään porukassa tai vaikka yksinkin. Isot sohvat, tumma puu ja lämmin valaistus luovat välittömän tunnelman vaihtaa ajatuksia ja nauttia musiikista. Musiikki on olennainen osa kirjastobaaria. Keskiviikosta lauantaihin dj aloittaa levynpyörityksen klo 17. Dj soittaa katonrajasta rentoa groovea – elämän hyviä puolia. Muinakin aikoina musiikki on Belgen omasta musiikkikirjastosta, jonne on valittu mielenkiintoinen valikoima tuttua ja tuntemattomampaa groovea.

Lisätietoja:

Ravintolanjohtaja Roope Kämppi: 010 766 3596
Ryhmäpäällikkö Satu Rytkönen: 010 766 0647

 

HOK-Elanto on S-ryhmän suurin alueosuuskauppa, jonka omistavat sen yli puoli miljoonaa asiakasomistajaa. Vuosittainen liikevaihto on 1,7 mrd. euroa, ja yritys työllistää 6000 henkilöä. HOK-Elanto palvelee pääkaupunkiseudulla noin 300 toimipaikassa ja on päivittäistavarakaupan markkinajohtaja. Lisäksi HOK-Elanto on Pohjoismaiden suurimpia ravintola-alan toimijoita. hok-elanto.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs