Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kauppa » Rainbow D-vitamiinivalmisteelle puhtaat paperit ulkopuolisen laboratorion tutkimuksissa

SOK

Rainbow D-vitamiinivalmisteelle puhtaat paperit ulkopuolisen laboratorion tutkimuksissa

Tiedote.
Julkaistu: 31.10.2012 klo 15:14
Julkaisija: SOK

Viime viikolla alkanut D-vitaminiinikohu sai myös S-ryhmän tutkituttamaan omalla merkillä myytävän Rainbow D-vitamiinivalmisteen vitamiinipitoisuuden.

”Alkuperäinen tulos kummastutti meitä, sillä olemme tutkineet Rainbow D-vitamiinin vitamiinipitoisuuksia sekä lanseerausvaiheessa että sen ollessa markkinoilla. Mitään huomautettavaa ei koskaan ole ilmennyt”, tuotetutkimuspäällikkö Marjatta Väisänen toteaa.

Ulkopuolisen akkreditoidun laboratorion juuri valmistunut tutkimustulos kertoo Rainbow D-vitamiinin vitamiinipitoisuuden olevan 10,9 mikrogrammaa per tabletti. Pakkaustekstissä yhden tabletin D-vitamiinipitoisuudeksi luvataan 10 mikrogrammaa.

”Lupaamamme vitamiinipitoisuus ei siis alitu, vaan jopa ylittyy. Heitto menee Eviran salliman 20 prosentin mittausepävarmuuden piiriin. Tärkeintä on, että nyt saimme varmistuksen sille, että tuotteesta asiakkaillemme antama lupaus täyttyy.”

Lisätietoja: Tuotetutkimuspäällikkö Marjatta Väisänen, SOK Päivittäistavarakaupan ketjuohjaus, p. 010 76 87369, s-posti: marjatta.vaisanen@sok.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs